SEO Powersuite: Μετρήστε την κατάταξη σας στη Google. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvRH6XyCpN4zJkBFzXC5i8dv1oq692rzXWOXDcksAOhFDs9whwpeHtjG0FNiS7XgGuA94cV4HhTP-gdp6uxLwKuYz_O5HoOoa2WpJn70hfOEfBWK7aHHL00R1ha0eEfbmnw9F0ech54U0/s72-c/SEO_Powersuite.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Άμα θα θέλατε να ξεκινήσετε μια εκστρατεία SEO θα πρέπει πριν κάνετε οτιδήποτε να καταγράψετε την υπάρχουσα κατάσταση, δηλαδή τις θέσεις που έχει ήδη η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης ή στην Google.

Έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης βλέποντας αν κερδίζετε ή χάνετε θέσεις για τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε.

Ο πιο σωστός τρόπος για να μπορέσετε να αξιολογήσετε την πορεία της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι μέσω ενός SEO Software που θα μπορεί αντικειμενικά να απεικονίσει τι σημερινές θέσεις που κατέχει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και να καταγράψει τις ενδεχόμενες διαφορές μετά την εκστρατεία.

Ένα τέτοιο λογισμικό είναι το SEO PowerSuite που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του.

Γιατί χρειαζόμαστε το SEO PowerSuite...;;;


Πολλοί από εσάς ξέρω ότι θα αντιδράσουν και θα αναρωτηθούν τι να το κάνουμε αυτό το λογισμικό, αφού βλέπουμε μόνοι μας κάνοντας αναζητήσεις στη Google σε ποια θέση βρίσκεται η ιστοσελίδα μας με βάση τις λέξεις κλειδιά και που βρίσκονται και οι ανταγωνιστές μας.

Όμως αυτός ο τρόπος έρευσης των θέσεων δεν είναι σωστός και αντικειμενικός για πολλούς λόγους.
Η Google μας επιστρέφει τα προσωποποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης κάθε φορά με βάση τα cookies τα οποία αναγνωρίζουν τι ψάξαμε πριν.

Ακόμα και άμα δεν είμαστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας στη Google, πάλι τα αποτελέσματα αναζήτησης επηρεάζονται από πάρα πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες όπως η γεωγραφική μας θέση, το τοπικό SEO, τα cookies που κρατάει ο browser στην μνήμη του κτλ.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα λύνονται άμεσα με τη χρήση του SEO PowerSuite το οποίο καταγράφει μέσω proxy server τις πραγματικές οργανικές θέσεις μας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, εθνικές και μη.

Βελτιστοποίηση λέξεων κλειδιών.

SEO POWERSUITE REVIEW


Το πακέτο SEO PowerSuite και συγκεκριμένα το προγραμματάκι Rank Tracker συνδέεται με το λογαριασμό Google Analytics και Google Adwords για να μας δώσει τις μηνιαίες αναζητήσεις για κάθε λέξη κλειδί και να μας προτείνει καλύτερες λέξεις κλειδιά.

Εκτός από το Google AdWords, έχει δυνατότητα σύνδεσης με το Wordtracker που είναι και αυτό ένα παρόμοιο πρόγραμμα αναζήτησης λέξεων κλειδιών με το Google AdWords.

Η βελτιστοποίηση των λέξεων κλειδιών είναι ένα πολύ καλό και μοναδικό χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οργανικές επισκέψεις από τη Google και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Η διαχείριση γενικά της εκστρατείας SEO γίνεται πλέον ευκολότερη, ενώ με το ίδιο λογισμικό μπορείτε να διαχειριστείτε άπειρα sites και λέξεις κλειδιά.

Link Building & Link Management.


Η δημιουργία ποιοτικών backlinks είναι απαραίτητη για την κατάταξη στην πρώτη σελίδα της Google της ιστοσελίδας σας.
Χωρίς backlinks το site σας δεν έχει και σπουδαίο μέλλον στις μηχανές αναζήτησης οπότε θα πρέπει να φροντίσετε να πάρετε backlinks από ιστοσελίδες με υψηλό Domain Authority.

Η διαχείριση των backlinks γίνεται σήμερα ευκολότερη και απλούστερη από ποτέ, αφού όλα τα backlinks σας αποτυπώνονται στο Link Assistant, το ειδικό λογισμικό για διαχείριση των backlinks της ιστοσελίδας που έχει η σουίτα SEO PowerSuite.

Το βάθος της ανάλυσης είναι πραγματικά εκπληκτικό και σας δίνει την δυνατότητα της εκτίμησης της αξίας κάθε backlink χωριστά πριν ακόμα τα δημιουργήσετε για να μπορέσετε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας στο χτίσιμο των σωστών και ποιοτικών backlinks.

Τέλος μπορείτε να κάνετε ανάλυση των backlinks των ανταγωνιστών σας και να βρείτε νέες ευκαιρίες για να χτίσετε backlinks!

Ανάλυση ανταγωνισμού και SEO.


Η ανάλυση ανταγωνισμού στο SEO είναι ένα πολύ βασικό βήμα πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε στο SEO.
Λίγο πολύ όλοι κάνουμε ανάλυση ανταγωνισμού σχεδόν κάθε μέρα και κρυφοκοιτάμε συνέχεια τους ανταγωνιστές μας και τους ψάχνουμε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Το θέμα είναι να σταματήσουμε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές και να ασχοληθούμε σοβαρά με την ανάλυση ανταγωνισμού.
Ο καλύτερος και πιο οργανωμένος τρόπος είναι μέσω του SEO PowerSuite, το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσει επάξια την παλιά μέθοδο ανάλυσης με φύλλα εργασίας excel τα οποία δεν είχαν σύνδεση online με τις μηχανές αναζήτησης.

Πλέον η ανάλυση ανταγωνισμού γίνεται παιχνιδάκι, αφού μπορείτε να διαχειριστείτε και να αναλύσετε πάνω από 10 ανταγωνιστές σας ταυτόχρονα ίσως και περισσότερους σε ελάχιστο χρόνο!

Δεν θέλω να παινέψω και άλλο την πλατφόρμα SEO PowerSuite, μπορείτε να τη δοκιμάσετε και μόνος σας ή μόνοι σας ή με τη βοήθεια μιας εταιρείας SEO που κάνει αυτή τη δουλειά επαγγελματικά.


    Σχετικές Αναρτήσεις

  1. Google Analytics - Τρεις μετρήσεις που πρέπει να παρακολουθείτε!
  2. Microsoft SEO Toolkit: Εξασκηθείτε στο SEO με την Microsoft Web Team.
  3. Bing Webmaster Tools: Βελτιώστε την ιστοσελίδα σας με τα εργαλεία της Microsoft.
  4. Majestic SEO: Ένα καλό εργαλείο για να αναλύσετε τα backlinks από το site σας.
  5. Δείτε την ιστοσελίδα σας όπως τη βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης.
  6. Spider Test Tool: Ένα αξιόπιστο δωρεάν εργαλεία SEO.
  7. Cuterank: Το καλύτερο εργαλείο SEO
  8. SEO και Προώθηση Ιστοσελίδων.
  9. 5 Εργαλεία Εύρεσης Λέξεων Κλειδιών που χρησιμοποιούμε στο Στάλες στο γαλάζιο.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)