Η Google με Doodle τιμάει τις Ευρωεκλογές του 2014 - European Parliament Election 2014 Google Doodle. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-AZlKG2Ishj0/U4EWyWxZEkI/AAAAAAAAUqM/PzOpIqDtufA/s72-c/European_Parliament_Election_2014_+Google_Doodle.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωεκλογές) θα διεξαχθούν σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 22 και 25 Μαΐου 2014, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για τις όγδοες κατά σειρά ευρωεκλογές από το 1979, όταν και καθιερώθηκε η άμεση εκλογή για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για την θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έξι ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα έχουν να προτείνει υποψήφιους.

Αυτά είναι: Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES), το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (EPP), η Συμμαχία Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE), το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα (EGP), το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (EL) και το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης τα περισσότερα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα θα κατεβάσουν υποψήφιους και για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του βασικού εκτελεστικού οργάνου της ΕΕ.

Οι Ευρωεκλογές του 2014 θα διεξαχθούν στην Ελλάδα την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. Οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές ανοίγουν στις 07:00 το πρωί και κλείνουν στις 07:00 το απόγευμα.

Το εκλογικό σύστημα θα είναι η απλή αναλογική, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί η διαδικασία εκλογής βουλευτών με σταυρό, αντί για λίστα. Η Ελλάδα στις εκλογές αυτές θα χάσει έναν ευρωβουλευτή και θα έχει πλέον 21, λόγω της εισόδου της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της ανακατανομής των εδρών.
Είναι από τις λίγες φόρες που η Google έχει για Doodle κάτι που αφορά πολιτική επικαιρότητα.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)