Η εξέλιξη της μουσικής μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-uM_x53HLkvs/UvwIPoleRdI/AAAAAAAAUC8/Mm7b4NRCQaA/s72-c/interactive-music-map.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η εξέλιξη της μουσικής μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη. Η τέχνη έκφρασης των αισθημάτων και των ιδεών με τη βοήθεια ήχων, αρμονικά συνδυασμένων.
Η μουσική είναι τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος, ο οποίος από πολύ νωρίς άρχισε να ακούει και να ξεχωρίζει αρμονικούς φυσικούς ήχους. Στην πορεία, άρχισε να αναπαράγει τους ήχους αυτούς και να τους ανασυνθέτει δημιουργικά.
Τα είδη της μουσικής πολλά, Dance, Soul, Jazz, Rock, Blues, Latin, Ambient…και τόσα άλλα που δημιούργησε ο άνθρωπος για να καλύπτει τις ανάγκες του σε νέα, διαφορετικά κάθε φορά ακούσματα.
Ελάτε να δούμε μαζί, με τη βοήθεια ενός διαδραστικού χάρτη, την πορεία των ειδών της μουσικής. Πότε και από πού ξεκίνησε κάθε είδος, πώς ταξίδεψε στον κόσμο, πως ενώθηκε με κάποιο άλλο στυλ μουσικής και γεννήθηκε ένα καινούργιο!

Αυτός ο διαδραστικός χάρτης, ξετυλίγει τα νήματα της Δυτικής χορευτικής μουσικής τα τελευταία 100 χρόνια και περιγράφει με λεπτομέρεια την εξέλιξή της στο πέρασμα των χρόνων και μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τη μουσική που αγαπάμε και... γιατί όχι;
Να ανακαλύψουμε άλλες μορφές μουσικής που θα μας γοητεύσουν.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)