timimas.gr - Σύγκριση τιμών σε διαφορετικά super market. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-WXW6qQuKcEQ/Uvu1hQaBeKI/AAAAAAAAUCM/3OEVz1CIU4k/s72-c/timimas.gr.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσατε να καταρτισετε στον υπολογιστή του σπιτιού σας τον κατάλογο των αγορών του super market και το κυριότερο, να γνωρίζετε άμεσα σε ποιο κατάστημα θα κόστιζε λιγότερο;

Το timimas.gr είναι ο νέος τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα από τις αγορές βασικών προϊόντων καθημερινής χρήσης. Στο timimas.gr μπορείτε είτε να φτιάξετε τη λίστα αγορών σας και να ανακαλύψετε πού αυτή κοστίζει λιγότερο.
Επιπρόσθετα, να κάνετε άμεση σύγκριση τιμών στα διαφορετικά καταστήματα super market.

Περιηγηθείτε στις πέντε μεγάλες κατηγορίες προϊόντων (Φρέσκο, Ψυγείο, Παντοπωλείο, Ομορφιά και υγεία, Φροντίδα σπιτιού), βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προσθέστε το στη λίστα αγορών και δείτε σε ποιο κατάστημα κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

Σαν καταναλωτές είχαμε παρατηρήσει ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται σε online βάσεις δεδομένων δεν ήταν πάντοτε έγκυρα. Διαβάζαμε για προσφορές σε καταστήματα super market, αλλά όταν τα επισκεπτόμασταν για τις αγορές μας, οι προσφορές δεν ίσχυαν πλέον. Η ταχύτητα της αλλαγής της αγοράς ήταν τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία ήταν παρωχημένη. Γι’ αυτό αναπτύξαμε ένα μοντέλο παρατήρησης που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων super market.

Η ομάδα του timimas.gr καταγράφει καθημερινά τις τιμές και τις προσφορές στα μεγαλύτερα καταστήματα super market, ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχετε πρόσβαση σε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε.

Περιηγηθείτε στο timimas.gr για να κάνετε σύγκριση τιμών σούπερ μάρκετ, να βρείτε όλες τις προσφορές σούπερ μάρκετ και να εξοικονομήσετε χρήματα από τις καθημερινές σας αγορές.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)