Doodle 4 Google 2013: «Η Ελλάδα μου» (Τετάρτη - Έκτη Δημοτικού). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0BZ-FGJ7B98TRHC9_AKA1B0oZhecpUSNwsSqk0fpbnLYpz-9fyPwFFmV2_hHqjP0WPtZtO06sRMipvMs-ZR67jy3aVWcR_WJuZpBg5A3dXWGMWK-EptvuAR6Tp2DzM4h5prj87hXpK5c/s72-c/Doodle_4_Google_2013_Tetarti_Ekti_Dimotikou.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Doodle 4 Google 2013: «Η Ελλάδα μου»: Παρουσίαση των έργων των μαθητών της Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού, για το Doodle (λογότυπο της Google) εμπνεόμενοι από την Iστορία και τις φυσικές ομορφιές της Χώρας μας.

Green Greece:


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Στο σχέδιο μου παρουσιάζεται η πράσινη Ελλάδα με όλα τα δάση και την όμορφη φύση. Επίσης όλη η ομορφιά της που πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή προστατεύοντας το περιβάλλον.

Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα:


ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ, 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Ζωγράφισα αυτό που αγαπώ πιο πολύ στη χώρα μου, την θάλασσά της! Τα ταξίδια που μπορείς να κάνεις σ' αυτήν, τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις, και τους θησαυρούς της, όπως τα ψάρια.

Ελλάς υπό κατασκευή:


ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, Σχολικό κέντρο Μελιτειέων, Κέρκυρα.

Περιγράφω την αρχή μιας πόλης με μηχανήματα! γερανοί, εκσκαφείς κλπ. Επίσης, τα εξαρτήματα των μηχανών είναι τα γράμματα και ο γερανός ανεβάζει το ''Ε'' που συμβολίζει την επαναφορά της Ελλαδας που της αξίζει!

Καλλιστέφανος Ελαία:


ΑΝΝΑ ΣΑΛΔΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Η ελιά για τους αρχαίους Έλληνες ήταν σύμβολο των Ολυμπιακών ιδεωδών, της Ειρήνης, της Σοφίας και της νίκης. Γι' αυτό το βραβείο που έπαιρνε ο Ολυμπιονίκης ήταν ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς. Η πρώτη ελιά φυτεύτηκε από την Αθηνά στην Ακρόπολη.

Ελληνικό καλοκαίρι:


ΝΤΕΝΙΣΑ ΜΑΡΚΟΥ , Δημοτικό Σχολείο Αγκαιριάς Πάρου.

Αυτό το καλοκαίρι κλείστε τους υπολογιστές και ελάτε να σερφάρετε στις ελληνικές παραλίες. Έχουμε καθαρές θάλασσες, νόστιμους μεζέδες και πολύ ήλιο.

Η Ελλάδα μου, ήλιος και Θάλασσα:


ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΕΥΝΙΚ, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Λιτόχωρο.

Ζωγράφισα το doodle με ένα μεγάλο ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική σημαία γιατί για εμένα αυτά είναι η Ελλάδα

Τελικός προορισμός: το όνειρο:


ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΗΣ, 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης.

Είναι ένα καΐκι που πλέει στις ελληνικές θάλασσες με το ΔΕΛΦΙΝΙ για ''G'', η ΜΠΑΛΑ για το 1ο ''Ο'', το ΣΩΣΙΒΙΟ για το 2ο ''Ο'', το ΣΧΟΙΝΙ για το ''L'' και το ''Ε'' είναι ένα ΕΥΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ!!! Το σκίτσο συμβολίζει την Ελλάδα που δεν θα σταματήσει να ταξιδεύει ποτέ.

Google Greece:


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΞΕΦΤΕΡΗ , 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

G:λιμάνι Ο:χρώματα θάλασσας/ουρανού O:στεφάνι δάφνης G: χρώματα γης L:ελληνική σημαία E:περικεφαλαία

Ελληνική Ομορφιά:


ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΒΟΥΡΗ, 1ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας, Θεσσ/κη.

Στο doodle μου θέλησα να αποτυπώσω μερικά από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Την απέραντη γαλάζια θάλασσά της και τον υπέρλαμπρο ήλιο της. Δηλαδή τα στοιχεία που της δίνουν τη μοναδική ομορφιά της και προσφέρουν χαρά σε όσους την απολαμβάνουν

Η ιστορική και μαγευτική Ελλάδα στον κόσμο του διαδικτύου:


ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ, 4ο Δημοτικό Σχολείο Θερμής, Θεσσ/κη.

Μέσα από τη λέξη Google απεικονίζονται οι ομορφιές της πατρίδας μου, Ελλάδας. Η ζωγραφιά μου περιλαμβάνει τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Ελλάδας , καθώς επίσης και την μαγευτική θάλασσα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα της

Ελληνική Ιστορία & Μύθος μέσα στο Google:


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ , Δημοτικό Σχολείο "Χαρίσιος Μεγδάνης" Κοζάνης.

G: ελευθερία ή θάνατος Ο: στεφάνι ελιάς που φορούσαν οι αρχαίοι Ολυμπιονίκες O: ο λαμπερός ήλιος της Ελλάδας G: Η γοργόνα των μύθων L: Η τρίαινα του Ποσειδώνα E: Η Ελληνική επανάσταση του 1821.

Η Ελλάδα μου:


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, Ελληνογαλλική σχολή "Άγιος Ιωσήφ", Αθήνα.

Για μένα ''η Ελλάδα μου'' σημαίνει πολλά: είναι η ιστορία της που χάνεται στα βάθη των χιλιετιών, ο λαμπερός της ήλιος, το απέραντο μοναδικό γαλάζιο της θάλασσας, τα υπέροχα νησιά και η ελιά, θεϊκό δώρο, σύμβολο ειρήνης που στεφανώνει το ελληνικό τοπίο. Aυτά τα στοιχεία διάλεξα για το έργο μου.

Αρχαία Ελλάδα:


ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 8ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα.

G: Η Αργώ Ο: Στεφάνι ελιάς O: Αγγείο G: Τσολιάς L: Κύωνας E: Δελφίνι.

Το μεγαλείο της Ελλάδας:


ΕΛΕΝΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ , Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Ρετζίκι Θεσσ/κης.

Η διάδοση του πολιτισμού μέσω της Ολυμπιακής φλόγας με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων. Δελφίνια και χελώνα καρέτα - καρέτα, ζώα που ζουν στον ελλαδικό χώρο. Η ελιά δέντρο σύμβολο της Ελλάδας. ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Λευκός Πύργος σύμβολο της Μακεδονίας.

Η Ελλάδα μου:


ΚΛΕΙΩ ΣΟΥΛΙΟΥ, Εκπαιδευτήρια "Διονύσιος Σολωμός" Αγ. Παρασκευή, Αθήνα.

Έκανα αυτό το doodle ώστε να συμβολίζει την Ελλάδα. κάθε σύμβολο και χρώμα σημαίνει κάτι. Ο ναός συμβολίζει τον Παρθενώνα. Το εκκλησάκι στο G, συμβολίζει τα νησιά μας. Ο ήλιος συμβολίζει το κλίμα της Ελλάδας. Ο Γάιδαρος είναι ελληνικό ζώο. Το καράβι γιατί έχουμε ανεπτυγμένη ναυτιλία. Κράτησα τα χρώματα της Google. Το μήλο για την εύφορη γη μας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)