Portable SoftOrbits Sketch Drawer 5.1. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxfcVSPIZSlkEUevlmFKF33osip3IDEyuj14lkmHIc-_CCirDviz-YVGhG21LRzpLDe9d8rK_qLwAN-zE9LyrkYi2vt54aWWTJpUJHdLtq-7w0p7K6OJyyy4xPr6anr6F76UZOas3i9b8/s72-c/SoftOrbits-Sketch-Drawer-5.1.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το SoftOrbits Sketch Drawer είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή που συνδυάζει ένα σύνολο εργαλείων επεξεργασίας και εφέ, για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε σκίτσα.
Παράγει μια ζωηρόχρωμη χειροποίητη ζωγραφική από μια συνηθισμένη φωτογραφία και μετατρέπει τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε έργα τέχνης.

Το πρόγραμμα είναι γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Εξασφαλίζει μια καθαρή και διαισθητική διάταξη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις ειδικές παραμέτρους με ελάχιστη προσπάθεια.
Η προσθήκη ενός αρχείου γίνεται είτε με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης είτε με βάση το παράθυρο διαλόγου.
Ανοίξτε μια εικόνα, μετακινήστε τα ρυθμιστικά έως ότου σας αρέσει το αποτέλεσμα και κάντε "κλικ" στο κουμπί «Αποθήκευση» για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σκίτσο.

Υπάρχουν πολλές προρυθμίσεις που επιτρέπουν τη μετατροπή των φωτογραφιών σε σκίτσο, δημιουργώντας χρωματικά σχέδια ή ζωγραφιές ακουαρέλας μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε προεπιλεγμένη ρύθμιση για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Υποστηρίζει μια αξιοπρεπή ποικιλία μορφών αρχείων εικόνας, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε σκίτσα και να αποθηκεύσετε το σκίτσο σε JPEG, BMP, GIF, MNG, ICO, TGA, PCX, SKA ή άλλη μορφή αρχείου.

Η εφαρμογή προσφέρει υποστήριξη για την επεξεργασία από ένα σύνολο φωτογραφιών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε το περιεχόμενο ενός ολόκληρου φακέλου στη λίστα και να επεξεργαστείτε όλες τις εικόνες ταυτόχρονα.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ σκίτσου (π.χ. απλή, φωτεινή, υψηλή ή χαμηλή αντίθεση, φωτεινά χρώματα, παστέλ), να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εκκόλαψης, να ρυθμίσετε την αντοχή των άκρων (π.χ. μικρές λεπτομέρειες, αντίθεση φωτός, περίγραμμα).

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα της προεπισκόπησης των εικόνων, την ίδια στιγμή που εφαρμόζεται το εφέ που θέλετε.

Some of the features of SoftOrbits Sketch Drawer 5.1 are:

Convert photos to sketches
Different presets for instant conversion
Supports all the image formats for converting
Batch processing feature to handle multiple images
Change various settings such as edge strength
Set up colorization parameters and enable hatching mode
Zoom-in and zoom-out the images
Preview feature to see the real-time changes
Save the sketch to different image formats
Intuitive user interface for novices
Many other powerful features

Ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικά Συστήματα: Windows 10/8/7/Vista/XP/2K
File Size: 32 MB
RAM Required: 512 MB
Processor Required: Intel Pentium 4 or later
Developer: SoftOrbits


Η διαδικασία κατεβάσματος του αρχείου είναι η εξής:

1. Κάντε Like & Share τη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και την ανάρτηση μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin...κτλ) και εννοείται Δημόσια.
2. Γράψτε ένα Ευχαριστώ για τον uploader στα σχόλια.
3. Στείλτε μας στο email ότι θέλετε το συγκεκριμένο αρχείο (Γράψτε δηλ. τον τίτλο της ανάρτησης ή κάντε copy/paste τον σύνδεσμο - link από τον browser σας) και σε εύλογο χρόνο θα λάβετε τον σύνδεσμο (link) στο email σας, για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)