Adobe Flash Player 29: Νέα έκδοση για τη διόρθωση σφάλματων ασφαλείας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1H7cvmnfEhdMsVTlfMAkiT05m4VQGSVaGgCMmk708ENbUbs7wA95QaDIgjfNazJ0slCHIOZQEZnksfZvm2CS2Zo1n4nIFyBXVs1R4YICw7W5RTaK8KIoyPn1gsBIqBVJTh38H2Mp3jnA/s72-c/adobe-releases-flash-player.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Flash Player 29: Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Flash Player, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζητήματα ασφάλειας, ακόμα και τώρα, λίγο πριν την οριστική κατάργηση του προϊόντος η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2020.

Το Flash Player 29 είναι διαθέσιμο για λήψη, αν και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη σημειώσεις έκδοσης, καθώς η εκκίνηση ξεκίνησε μόλις πριν από λίγα λεπτά.

Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το Flash Player 29 (πλήρης έκδοση είναι το 29.0.0.113) αφορά ως επί το πλείστον τον καθορισμό των σφαλμάτων ασφαλείας, εφόσον μάλιστα η κυκλοφορία λαμβάνει χώρα την Τρίτη (Patch Tuesday), την ημέρα που εταιρείες όπως το Adobe και η Microsoft κυκλοφορούν ενημερώσεις ασφαλείας για τα προϊόντα τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές, το Flash Player της Adobe είναι από καιρό ένα από τα πιο ευάλωτα software σε υπολογιστές με Windows, γεγονός που ανάγκασε πολλούς να στραφούν σε πιο ασφαλείς πηγές.

Ως αποτέλεσμα, η Adobe ανακοίνωσε στα μέσα του 2017 ότι θα αποσύρει πλήρως το Flash Player μέχρι τα τέλη του 2020, υπόσχεται βέβαια να συνεργαστεί με τους γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Apple, η Microsoft, η Google και η Mozilla, για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση.

Η εταιρεία υποσχέθηκε να συνεχίσει την αποδέσμευση διορθώσεων ασφαλείας μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάρρευση και η σημερινή έκδοση αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Adobe Flash Player από την επίσημη σελίδα του.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)