Η Google με Doodle τιμά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο 2017 που ξεκινά σήμερα στο Muju. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-QYaGVGrznOU/WU5k0r0gAQI/AAAAAAAAgms/iWSYbXcq59Iv_d6lzL0AEyOLSE3zsYC0ACLcBGAs/s72-c/2017-WTF-World-Taekwondo-Championships-Muju.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο που πραγματοποιείται στο Muju της Κορέας που ξεκινάει και σήμερα 24 Ιουνίου τιμά η Google με το σημερινό της Doodle.

Δείτε το σημερινό Doodle.


Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υποστηρίξουν 796 υπάλληλοι και 100 διεθνείς διαιτητές.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν όλα τα χρυσά μετάλλια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, και ειδικότερα από το σύνολο των 24 μεταλλίων του Ρίο, τα 21 θα εμφανιστούν στο Muju.


Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Taekwondo, που διεξάγονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo, πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια από το 1973.
Έξω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το πιο διάσημο γεγονός για όσους ασκούν το άθλημα - στην πραγματικότητα, οι επτά ημέρες των κλωτσιών και των γροθιών Χαρακτηρίζουν περισσότερους αθλητές από μεγαλύτερο αριθμό εθνών από ό,τι το τετραήμερο ολυμπιακό γεγονός.

Πολλοί ταλαντούχοι αθλητές και αθλητές θα κάνουν ονόματα για τον εαυτό τους στα πρωταθλήματα φέτος και οι καριέρες τους θα παρακολουθούνται προσεκτικά από τους λάτρεις της Taekwondo καθώς προσεγγίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020.

Αν και το Taekwondo είναι ένα έντονα φυσικό άθλημα, οι φιλοσοφικές του ρίζες επικεντρώνονται γύρω από την οικοδόμηση μιας πιο ειρηνικής κοινωνίας.

Καλλιεργώντας ένα θεμέλιο σεβασμού, ταπεινότητας και ελέγχου στον άνθρωπο, οι επαγγελματίες του Taekwondo επιδιώκουν να εμπνεύσουν αυτή την αίσθηση ευθύνης και πνευματικότητας σε άλλους μέσα από τις δράσεις και τις διδασκαλίες τους.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)