Τα Windows 10 θα τρέχουν απροβλημάτιστα εφαρμογές x86 σε ARM (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://3.bp.blogspot.com/-4RYHtXbCkag/WRx0iDbp_lI/AAAAAAAAgPE/kRMArQRJ_DIj_Uehjx3jWn2bQjt4giW4gCLcB/s72-c/Windows_10_will_seamlessly_run_legacy_apps_on_ARM.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Όπως έγινε γνωστό τον προηγούμενο μήνα, συσκευές Windows 10 εξοπλισμένες με επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ARM πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017.

Σε αντίθεση με άλλες mobile-friendly εκδόσεις των Windows ωστόσο, η Microsoft εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει ότι η έκδοση ARM που θα κυκλοφορήσει θα είναι σε θέση να υποστηρίξει κανονικά τις πλήρεις εφαρμογές desktop, αποφεύγοντας τα… ημίμετρα, και τα apps που έκαναν την εμφάνιση τους στα Windows RT και σε συσκευές σαν το Surface 2.

Στο συνέδριο Build 2017, η Microsoft πραγματοποίησε επίδειξη της νέας, απρόσκοπτης εμπειρίας, κατεβάζοντας, εγκαθιστώντας και τρέχοντας εφαρμογές x86 Win32 σε μία συσκευή με επεξεργαστή ARM.

Για τους τελικούς χρήστες και τους developers δεν θα υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός Intel-based υπολογιστή και ενός άλλου που βασίζεται σε επεξεργαστή Snapdragon.

Η έκδοση ARM των Windows 10 κάνει τα… μαγικά της χρησιμοποιώντας έναν ενσωματωμένο emulator που μεταφράζει τις εντολές σε πραγματικό χρόνο. Αυτές οι “μεταφράσεις” αποθηκεύονται προσωρινά στη μνήμη (cached) επίσης, οπότε με τον καιρό τα Win32 apps θα τρέχουν με καλύτερη απόδοση.

Ακόμη, οι χρήστες με ARM-based υπολογιστές Windows 10 δεν θα περιορίζονται επίσης σε apps από το Windows Store, οπότε θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών από τους χρήστες της πλατφόρμας Windows 10 S.

Δείτε το βίντεο....

Αν οι κατασκευαστές υπολογιστών καταφέρουν να προσφέρουν μοντέλα στο κατάλληλο επίπεδο τιμής, ενδεχομένως ένας ARM-based υπολογιστής Windows να μοιάζει περισσότερο ελκυστικός από ότι ένα Chromebook ή ένα tablet.

Πηγή: Engadget


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)