Ενσωματωμένα πλέον τα Messenger και WhatsApp στον Opera browser. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-sjv2DFic6D8/WRx3TAb1y4I/AAAAAAAAgPQ/zTm44UrgWYcEW7GSShrzT_yIG0aujgZtACLcB/s72-c/Opera_browser_lets_you_chat_on_WhatsApp_while_you_work.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η υποστήριξη δημοφιλών εφαρμογών messaging αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Opera browser, με την κωδική ονομασία Reborn.

Οι εφαρμογές που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή είναι οι Facebook Messenger, WhatsApp και Telegram, τις οποίες μπορεί να “καρφιτσώσει” ως συντομεύσεις στο πλευρικό κατακόρυφο “παράθυρο” του προγράμματος.


Σύμφωνα με το CNET, στόχος της Opera είναι σύντομα να προστεθούν στις application και οι Viber και WeChat, που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι το "dark mode" που σκουραίνει το χρώμα του παραθύρου και των μενού για όσους το επιθυμούν.

Με κριτήριο τον αριθμό χρηστών, ο Opera browser υπολείπεται σημαντικά έναντι του Google Chrome και του Safari της Apple.

Παρ’ όλα αυτά, η Opera φροντίζει να τον εμπλουτίζει με νέα χαρακτηριστικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενσωματώνοντας για παράδειγμα πέρυσι τη λειτουργία ad-blocking.

Επίσης, έχει προσθέσει έναν μετατροπέα νομισμάτων, ώστε με το απλό μαρκάρισμα μίας τιμής σε κάποιο online κατάστημα, ο χρήστης να βλέπει αμέσως σε πόσα χρήματα “μεταφράζεται” στο δικό του νόμισμα.

Πηγή: Opera

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)