Τι σημαίνει ο τίτλος «DIGITAL AGENCY»; |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4IHnt3rjf_EZv9vvroIUrpVxA_aXHQL_mOd-H255Va7dBaq78_EWPdWzWILtN6F-NBZPUdgf-IL0hsEJlmxo7J-vnyORXnuJxu7GQmB-G6DgfYsx-q3Qus85j3ZGeeuC-gjNUj8wja0c/s72-c/DIGITAL_AGENCY.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Θυμάστε τότε που η λέξη «digital» σήμαινε απλά να στέλνεις email και να έχεις ένα website;

Τότε, το μόνο που είχε να κάνει ένας marketer ήταν να γράψει σωστά το μήνυμα και να το αποδόσει στο σωστό χρόνο και στο σωστό κοινό.
Πλέον, ισχύει ακόμα η σωστή παράδοση στο σωστό χρόνο και στο σωστό κοινό, όμως η λέξη «digital» περιλαμβάνει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των «μεγάλων οθονών» και η πρόσφατη εμφάνιση των «wearable» συσκευών, δείχνει ότι το «digital» έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας και στο πεδίο των λεγόμενων «παραδοσιακών» Μέσων.

Η τηλεόραση έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε το τι θα δούμε και να κάνουμε εγγραφή σε προγράμματα που επιθυμούμε να παρακολουθήσουμε κάποια άλλη ώρα.
Επιπλέον, αρκετοί από μας έχουν αρχίσει να συνδέουν τις τηλεοράσεις τους στο ίντερνετ.
Παράλληλα, η τεχνολογία Comcast αναπτύσσεται ταχύτατα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Το ραδιόφωνο, παρότι έχει φανατικούς κλασικούς ακροατές, μετατρέπεται κι αυτό σε digital μέσω των live streaming σταθμών που πλέον αποκτούν μεγάλο κομμάτι κοινού.
Ήδη, σε κάποια από τα οχήματα στο κοντινό μέλλον, εξετάζεται η περίπτωση να μην υπάρχουν FM και AM συχνότητες, αλλά ένα σύστημα πολυμέσων το οποίο θα είναι συνεχώς online και θα προβάλλει ραδιοφωνικούς σταθμούς, κανάλια και «geo located» εφαρμογές.
Παρουσιάζονται και εδώ άρα πιθανότητες ύπαρξης προσωποποιημένης διαφήμισης.

Από την άλλη, η έντυπη διαφήμιση, εκεί όπου τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά, τα τελευταία χρόνια ολισθαίνει προς τα κάτω χάνοντας μεγάλη μερίδα κοινού και λειτουργώντας με το ένστικτο της επιβίωσης μετατρέπεται σε digital.
Το αναγνωστικό κοινό έχει εξοπλισθεί με χιλιάδες είδη «συσκευών μεγάλης οθόνης» και διαβάζει τα τεκτενόμενα μέσω διαδικτύου.
Πλέον, μεγάλο ποσοστό του Τύπου εκδίδεται σε ψηφιακή μορφή, προσφέροντας το χώρο για ποιοτική και στοχευμένη διαφήμιση.

Τι σημαίνει άρα ο τίτλος «Digital agency» που ακούτε όλο και πιο συχνά άλλοτε ορθά τοποθετημένος και άλλοτε λάθος...;;;


Σημαίνει ότι όλα τα χαρακτηριστικά του όρου «digital» – τμηματοποίηση και προσωποποιημένη στόχευση, σε πραγματικό χρόνο, με χαμηλό κόστος παραγωγής και φορητός – ανήκουν στο DNA λειτουργίας του agency.

Σημαίνει ότι όταν αναλάβουμε ένα καινούριο έργο, τότε ερευνούμε το που κινούνται οι πελάτες της επιχείρησης για να παραδώσουμε το κατάλληλο μήνυμα απόλυτα στοχευμένο και μέσω επιλεγμένων καναλιών διανομής στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και στην υψηλότερη απόδοση.

Σημαίνει ότι το μήνυμα προς διανομή διαμορφώνεται απόλυτα με βάση το επιλεγμένο κανάλι επικοινωνίας, όποιο κι αν είναι αυτό, επανελέγχεται και προσαρμόζεται συνεχώς μέχρι να βρεθεί η βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

Σημαίνει ότι ποτέ δεν ξεκινάμε ένα νέο έργο αν δεν κάνουμε την ερώτηση «τι είναι δυνατό;» και να καταλήξουμε στην απάντηση «αυτό είναι το κατάλληλο».

Αναδημοσίευση από: Weeroot

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)