Horizon Camera: Και τα βίντεο σας θα είναι ΠΑΝΤΑ σε landscape mode (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2uy-CGeEh-96fURhnrBA75K-5bvuzJJRy0mb1AsbxqG9S52aSdVsZDZSS4FUbScMmsjs9E-TnpQEXyWWO_7jQtmbtGkXudtpkVhnoh_Fw-BuPpX_0xVnGY7RBSgY9QnM5-xjTbX2gyOQ/s72-c/Horizon_Camera_App.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Έχοντας όλοι κάμερες στα κινητά μας, είναι λογικό να τις χρησιμοποιούμαι για να καταγράψουμε την ζωή μας μέσα από βίντεο και εικόνες.
Λόγω όμως των κινητών υπάρχει η (κάπως ενοχλητική) συνήθεια για πολλούς να καταγράφουν βίντεο σε portrait mode, κάτι που δεν φαίνεται και πολύ σωστά στις μεγαλύτερες οθόνες, όπως υπολογιστή και τηλεόραση.
Εδώ και λίγο καιρό όμως κυκλοφορεί το Horizon Camera που ήρθε για να σας λύσει τα χέρια.

Horizon Camera – Λειτουργίες.

Το Horizon Camera με τη βοήθεια του επιταχυνσιόμετρου στο κινητό σας μπορεί να κρατήσει τα βίντεό σας σε ένα σταθερό landscape πλαίσιο, ακόμα και αν εσείς αλλάξετε κατεύθυνση όσο τραβάτε το βίντεο.
Ακόμα, το Horizon Camera λειτουργεί και με την μπροστά κάμερα για μεγαλύτερη ευελιξία.
Μπορείτε να καταγράψετε βίντεο σε πολλές αναλύσεις, ακόμα και 4Κ αν η κάμερα του κινητού σας το υποστηρίζει.

Horizon Camera – Τιμή και περιορισμοί.

Παρότι το Horizon Camera διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές, η εφαρμογή έρχεται με σχετικά περιορισμένες δυνατότητες, και για να ξεκλειδώσετε όλες τις επιλογές θα πρέπει να πληρώσετε μέσω της εφαρμογής.

Σημείωση:

Στην δωρεάν έκδοση μπορείτε να τραβάτε βίντεο μέχρι και 30 δευτερόλεπτα ενώ όλα σας τα βίντεο θα έχουν και ένα watermark με το logo του Horizon Camera στην κάτω δεξιά γωνία.
Με την χρήση του in app purchase όμως μπορείτε να έχετε unlimited διάρκειας βίντεο και δεν θα υπάρχει και το logo στο τελικό προϊόν.
Η τιμή για τα πλήρη χαρακτηριστικά θεωρούμε πως είναι μια χαρά αφού είναι μόλις 0,77€.

Δείτε το βίντεο.


Horizon Camera – Μία Ελληνική προσπάθεια.

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος.
Η πολύ έξυπνη ιδέα πίσω από την Horizon Camera, που σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία start up εταιρία, ξεκίνησε από δύο Έλληνες...!!!


Αν θέλετε και εσείς να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την δοκιμάσετε, όπως είπαμε θα την βρείτε δωρεάν. Εδώ σας εχουμε το link για το Google Play Store.

Google Play:
App Store:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)