ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε Windows 10 από την Microsoft. Πρόλαβε, Νέα προθεσμία, έχεις ακόμη μία ευκαιρία! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-B-6S3NQY7Nc/V8LzyBmWVFI/AAAAAAAAdlk/bpzb8XPppiE8mTRH73N5A3Upclyygz7QQCLcB/s72-c/Windows%2B10%2Bupdate%2Bdeadline.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Για ένα χρόνο μετά την διάθεση τους, η Microsoft επέτρεψε στους χρήστες προηγούμενων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές desktop, να αναβαθμίσουν στα Windows 10 χωρίς την παραμικρή χρέωση.
Η συγκεκριμένη προσφορά όπως είναι γνωστό έληξε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 29 Ιουλίου.

Αν χάσατε το... τρένο και το μετανιώσατε, ενδεχομένως να βρείτε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εταιρεία συνεχίζει την δωρεάν προσφορά αναβάθμισης για όσους χρησιμοποιούν υποστηρικτικές τεχνολογίες (Assistive Technologies).

Μάλιστα η εταιρεία δεν ελέγχει με κανένα τρόπο αν πράγματι χρησιμοποιείτε ή χρειάζεστε τα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως να αποτελεί έκπληξη που η Microsoft θέλει να ρισκάρει δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους να αναβαθμίσουν δωρεάν, παρόλο που έληξε η προσφορά αναβάθμισης, ωστόσο υπάρχει μία δικαιολογία: η σημερινή έκδοση των Windows 10 δεν διαθέτει ακόμα το ιδανικό σύνολο υποστηρικτικών χαρακτηριστικών.
Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα βρίσκονται στην μεγάλη Επετειακή Αναβάθμιση (Anniversary Update), που απαιτούν βεβαίως να διαθέτετε τα Windows 10.

Όπως και να έχει, αυτή η νέα δυνατότητα αναβάθμισης δεν πρόκειται να διαρκέσει και πολύ, οπότε όσοι επιθυμείτε να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση του desktop OS της εταιρείας, είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνετε τώρα, όσο υπάρχει ακόμα καιρός.

Το μόνο που απαιτείται είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ και να πατήσετε το πλήκτρο "UPGRADE NOW".

Πηγή: TheNextWeb

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)