Το Facebook ανακοίνωσε το Lifestage, ένα app αποκλειστικά για εφήβους. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-UFzwADQZzIs/V8Lw-Gj3ANI/AAAAAAAAdlU/NMXC6cC-dgwnG9pKXWhL-AZsfSzB4FL1gCLcB/s72-c/Lifestage.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το τελευταίο καιρό, το Facebook αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από το Snapchat, ένα messaging app που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρήστες που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία.

Για να δείξει ότι είναι ακόμα ελκυστικό και “cool” στις νεαρότερες γενιές, το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο social media app για το iOS με την ονομασία Lifestage.
Μάλιστα για να σιγουρευτεί το κοινωνικό δίκτυο ότι το app δεν χρησιμοποιείται από... βαρετούς ενήλικες, το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άτομα που είναι 21 ετών ή μικρότερης ηλικίας.

Οι χρήστες του Lifestage δημιουργούν το προφίλ τους χρησιμοποιώντας selfies ή videos και έτσι περιγράφουν όσα τους αρέσουν ή όσα δεν τους αρέσουν, τους φίλους τους και τα ενδιαφέροντα τους με μικρά κλιπς παρά με κείμενο ή απλές φωτογραφίες προφίλ.
Όπως όταν πρωτοξεκινήσε το Facebook (το οποίου χρησιμοποιούσαν αρχικά φοιτητές), το Lifestage δημιουργήθηκε για να συνδέσει μαθητές γυμνασίου και λυκείου με άλλους μαθητές που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.


Το Lifestage σχεδιάστηκε από τον 19χρονο product manager του Facebook Michael Sayman, ο οποίος ήθελε να αναδημιουργήσει την περιορισμένη πρόσβαση με βάση την ηλικία του παλιού Facebook και να την συνδυάσει με τον διαμοιρασμό selfies και videos του σημερινού.

Αν και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σταματήσει από το να κατεβάσετε την εφαρμογή, αν είστε 22 ετών και άνω, δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε ή να δείτε το προφίλ κάποιου άλλου χρήστη.

Download: Lifestage για iOS.

Πηγή: SlashGear

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)