Η Microsoft αποσύρει το Wi-Fi Sense από τα Windows 10. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-xek5uhvnqcw/VzRpNkfMR9I/AAAAAAAAcDA/_aAc370XZ88RjhfKqkWg7g5nCCxHGRWmgCLcB/s72-c/windows-10.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα αφαιρέσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης του Wi-Fi (Wi-Fi Sense) σε επερχόμενη έκδοση του Windows 10.

Το χαρακτηριστικό επιτρέπει να μοιραστείτε τις πληροφορίες σύνδεσης του Wi-Fi με τους φίλους σας που βρίσκονται στη λίστα επαφών σας αυτόματα. windows 100 Wi-Fi Sense Wi-Fi Sense


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Wi-Fi Sense εδώ...!!!


Ωστόσο, το χαρακτηριστικό δεν έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους των Windows, λόγω της αμφιλεγόμενης ασφάλειας που παρείχε.

Αν και η εταιρεία υποστηρίζει ότι όλοι οι κωδικοί αποθηκεύονται κρυπτογραφημένοι, ποιος θέλει πραγματικά να μοιραστεί τους κωδικούς του Wi-Fi που χρησιμοποιεί με όλες τις επαφές του;

Έτσι η Microsoft αποφάσισε να αποσύρει το χαρακτηριστικό από την επόμενη ενημέρωση που θα διατεθεί μέσω του προγράμματος Windows Insider.

Η εταιρεία θα αφήσει όμως το χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη διάθεση δημόσιου Wi-Fi από τη σύνδεσή σας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)