Νέα Windows 10 app για το Dropbox. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-G7Q2LV_ignY/VvGKL6YrBVI/AAAAAAAAbjE/QGWDDjcRrCU_qjGzQgDs-7ZMDtjYe7NBA/s72-c/DropboxWindows10.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Νέα χαρακτηριστικά φέρνει η καινούρια εφαρμογή του Dropbox για τα Windows 10, με αναγνώριση προσώπου και άλλα στοιχεία.

Μαζί με τη νέα εφαρμογή για το Dropbox στα Windows 10, εγκαινιάζεται μία νέα εποχή συνεργασίας της Microsoft με το Dropbox. Με τη νέα εφαρμογή μπορεί κανείς να κάνει drag and drop αρχείων απευθείας στον φάκελο του Dropbox από τον Windows File Explorer, ενώ παρέχεται και η διευκόλυνση των αναζητήσεων με το Quick Search.

Μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιήσει το Windows Hello, προκειμένου να χρησιμοποιεί βιομετρικά δεδομένα, όπως είναι το δακτυλικό αποτύπωμα, ή την ίριδα του ματιού, για να ξεκλειδώσει τη χρήση του Dropbox, ενώ είναι εφικτό το να θέσει interactive ειδοποιήσεις για το διαμοιρασμό φακέλων, χωρίς να είναι ανάγκη να εκκινεί κανείς την εφαρμογή του Dropbox. Εφικτός είναι και ο σχολιασμός απευθείας στα αρχεία στο cloud με @mentions, ενώ η πρόσβαση στα αρχεία στο Dropbox γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Η νέα εφαρμογή του Dropbox για τα Windows 10 θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες υπολογιστών με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ως δωρεάν download από το Windows Store. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη τόσο για desktop και φορητούς υπολογιστές Windows, καθώς και σε Windows powered tablets.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)