Vessel: Το "Συνδρομητικό YouTube", Δωρεάν για 1 Χρόνο. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-CxT5Sf_k1dLeYsEhawnv_EG6yA-bBL8sm54JkFaZkJ8UD43r9QRp9UMT78r-jzrv4slkefPOH6woaam8RYiNK1wOi7siUUuShLuDxu9Pxhm7BE0ivqG6FM8D8ngRZgXUI-W4uznvALc/s72-c/Vessel.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Όπως όταν λέμε "αναζήτηση στο Internet", εννοούμε Google, όταν λέμε "βίντεο στο Internet", εννοούμε YouTube, με όλες τις άλλες υπηρεσίες να βρίσκονται πολύ πίσω. Τώρα, η συνδρομητική υπηρεσία Vessel υπόσχεται να μας κερδίσει με "early access" σε γνωστούς δημιουργούς του YouTube, και μπορούμε να τη δοκιμάσουμε δωρεάν για 1 χρόνο.

Τι είναι το Vessel:


Το Vessel είναι μια πρωτοβουλία του Jason Kilar, του ιδρυτή και CEO της υπηρεσίας Hulu - που είναι σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα - ο οποίος έφυγε από το Hulu το 2013.

Η λογική του Vessel είναι να αναπαράγει στο ψηφιακό βίντεο ένα παρόμοιο μοντέλο με τον τρόπο που λειτουργούν αυτή τη στιγμή οι ταινίες.
Μια ταινία προβάλλεται πρώτα στο σινεμά, και όσοι θέλουν να τη δουν πρώτοι, θα πληρώσουν το κόστους του εισιτηρίου.
Μετά την κινηματογραφική προβολή, η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε DVD, στη συνδρομητική τηλεόραση, και τελικά δωρεάν στην ελεύθερη τηλεόραση.
Όποιος λοιπόν δεν θέλει να πληρώσει, ή να καταφύγει σε κάποια πειρατική μέθοδο, αρκεί να κάνει υπομονή.

Το Vessel επιχειρεί να δημιουργήσει ένα παρόμοιο "Early Access" για γνωστούς δημιουργούς βίντεο, οι οποίοι μέχρι στιγμής είχαν παρουσία μόνο στο YouTube.
Χρεώνοντας μια συνδρομή των 3ων δολαρίων το μήνα, θα έχει σε αποκλειστική πρώτη προβολή τα βίντεο των δημιουργών, οι οποίοι μετά από κάποιο διάστημα θα τα ανεβάζουν κανονικά και στο YouTube.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όμως, το Vessel μας δίνει τη δυνατότητα να γραφτούμε δωρεάν, και να χρησιμοποιήσουμε απεριόριστα την υπηρεσία για ένα χρόνο.
Και αυτό χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε κάποιον αριθμό κάρτας, για να αρχίσουν να μας χρεώνουν σε περίπτωση που ξεχάσουμε να ακυρώσουμε στη λήξη του χρόνου.

Εγγραφή στο Vessel:


Για να εγγραφούμε αρκεί να μπούμε στη σελίδα του και να συμπληρώσουμε ένα email και ένα Password.
Στο επόμενο βήμα επιλέγουμε username και συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία μας, και στη συνέχεια μπορούμε να επιλέξουμε τις κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν.
Οι επιλογές αυτές δεν είναι δεσμευτικές, μπορούμε να τις αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή.

Με βάση της κατηγορίες, αντίστοιχα θα μας εμφανιστούν σχετικοί δημιουργοί, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αρκετά γνωστών ονομάτων στο YouTube, όπως οι Rhett & Link, το Cyanide & Happiness, και το κανάλι Machinima.
Θα βρούμε ακόμα και κανάλια ή εκπομπές που είναι γνωστές από την Αμερικανική τηλεόραση, όπως οι Mythbusters, το Discovery Channel και το National Geographic.
Τέλος, έχουμε την επιβεβαίωση πως, ως Launch Gift, έχουμε δωρεάν πρόσβαση για ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα, είμαστε έτοιμοι να πλοηγηθούμε τις κατηγορίες της επιλογής μας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)