Εικονική περιήγηση στον Γολγοθά, στον Πανάγιο Τάφο και στον Ναό της Αναστάσεως. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-lEZNXj78dMg/U1EXeX3XaVI/AAAAAAAAUdI/K4jqgS2OXjU/s72-c/3d+perihghsh_Jerusalem.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Τις ημέρες αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας το μυαλό και η καρδιά όλων μας βρίσκονται στους Αγίους Τόπους. Εκεί που περπάτησε, μαρτύρησε αλλά και αναστήθηκε ο Χριστός. Για πολλούς από εμάς το να ταξιδέψουν σ' εκείνα τα μέρη και μάλιστα αυτές τις ημέρες του Πάσχα είναι στόχος ζωής.
Τώρα πια με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να πάμε στα Άγια αυτά μέρη. Φυσικά δε συγκρίνω τη πραγματική εμπειρία με την εικονική, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αυτό!
Μέσα λοιπόν από την τεχνολογία μπορούμε να δούμε μέρα από πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών τα Πανάγια Προσκυνήματα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι "κλικ" στο προσκύνημα της επιλογής σας και να μετακινήσετε το ποντίκι επάνω, κάτω, δεξιά ή αριστερά και να δείτε όλο το χώρο περιμετρικά.

Εικονική περιήγηση στον Γολγοθά:

Πατώντας σ' αυτό τον σύνδεσμο θα επισκεφτούμε τον Γολγοθά τον (Κρανίου τόπο) όπου έγινε η Σταύρωση του Χριστού.

Εικονική περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο:

Πατώντας εδώ θα επισκεφτούμε το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Το σημείο που ετάφη ο Χριστός.

Εικονική περιήγηση στον Ναό της Αναστάσεως:

Πατώντας εδώ θα επισκεφτούμε τον Ναό της Αναστάσεως. Γυρίζοντας το ποντίκι προς τα δεξιά στο πίσω μέρος θα διακρίνουμε τον Πανάγιο Τάφο.


Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Καλά να περάσετε με τις οικογένειές σας και τα λέμε από Τρίτη του Πάσχα ! ! !

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)