Τρισδιάστατη περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-KlqXGbqvL8M/U1ETiSnILnI/AAAAAAAAUck/zFz-o1sbQHU/s72-c/3D_panorama_Panagios_Tafos_Jesus.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Δείτε φωτογραφίες ρεαλιστικής απεικόνισης με δυνατότητα τρισδιάστατης πανοραμικής περιήγησης (3D) από τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Με τη τεχνολογία του σήμερα μπορούμε να επισκεφτούμε αυτόν τον Άγιο Τόπο μέσω του υπολογιστή μας, βλέποντάς τον σε τρισδιάστατη μορφή.
Θα περπατήσουμε στους διαδρόμους του Ναού της Αναστάσεως, θα πάμε σε όλα τα προσκυνήματα και θα τα δούμε από πολύ κοντά!!! Θα μετακινηθούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο, από παρεκκλήσιο σε παρεκκλήσιο σαν να ήμασταν εκεί ! ! !

Στο κάτω μέρος της πρώτης οθόνης εμφανίζεται μια γραμμή με την προεπισκόπηση του κάθε τμήματος που θέλουμε να επισκεφθούμε. Αρκεί λοιπόν να κάνουμε κλικ στο σημείο που θέλουμε να πάμε και θα βρεθούμε εκεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ! ! !

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)