Microsoft Office 2011 for Mac. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-fPPEI1mnlJuQZ4KLV5buGO157_gpJLbx_pynQGFyiLqvrNfD72oT69QrmZdxeSfBBNencBQsBHkUJdP8CU62gqh5n7q8V6YL9H4fOdHrCe9YYlRPJ96Qov09EnJyScist1pqHq_ocDA/s72-c/Microsoft+Office+2011.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Microsoft Office 2011 για Mac αποτελεί την έκδοση για Mac του πακέτου λογισμικού γραφείου Microsoft Office 2010 για Windows. Φέρνει όλα τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του Microsoft Office 2010 για Windows στους υπολογιστές της Apple με ορισμένους περιορισμούς. Το Microsoft Office 2011 για Mac -σε αντίθεση με την έκδοση για Windows- δεν υποστηρίζει π.χ. αρχεία σε μορφή Open Document (ODF) και διατίθεται μόνο σε έκδοση 32-bit.

Το πακέτο προγραμμάτων για το γραφείο Office του αμερικανικού κολοσσού στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού Microsoft, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των εφαρμογών γραφείου, ενώ τα προγράμματα Word (επεξεργασία κειμένου), Excel (υπολογιστικοί πίνακες), PowerPoint (λογισμικό παρουσιάσεων) και το πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Outlook ανήκουν γενικά στις πρότυπες εφαρμογές του.

Με το Microsoft Office 2011 για Mac η Microsoft φέρνει το γενικά ανανεωμένο Microsoft Office 2010 για Windows στους υπολογιστές της Apple, αλλά με ορισμένους περιορισμούς. Σε ορισμένες σουίτες του Microsoft Office για Mac περιλαμβάνεται, μάλιστα, για πρώτη φορά το πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Outlook, το οποίο αντικαθιστούνταν σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Office για υπολογιστές Apple από το Entourage.

Προγράμματα που εκτείνονται από την επεξεργασία κειμένου μέχρι τη διαχείριση e-mail και επαφών

Οι διάφορες σουίτες του Microsoft Office 2011 για Mac περιλαμβάνουν τα ακόλουθα προγράμματα:
• Word (επεξεργασία κειμένου)
• Excel (υπολογιστικοί πίνακες)
• PowerPoint (παρουσιάσεις και διαγράμματα)
• Outlook (βασική λειτουργία email, ωστόσο και διαχείριση επαφών και ραντεβού)
• Microsoft Messenger (υπηρεσία άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων)
• Remote Desktop Client (εργαλείο τηλεχειρισμού)
• Microsoft Document Connection (συνδέσεις διακομιστή και σύνδεση στην εικονική διαδικτυακή μνήμη της Microsoft «Skydrive»)

Τα προγράμματα Publisher (κατασκευή εντύπων, ιστοσελίδων κ.α.) και OneNote (εικονικό σημειωματάριο), τα οποία περιλαμβάνονται στο Microsoft Office 2010 για Windows, δεν περιλαμβάνονται στο Microsoft Office 2011για Mac, όπως και οι προσφορές Office για επιχειρήσεις Visio και Project.

Σουίτες εφαρμογών:
Το Microsoft Office 2011 για Mac διατίθεται στην αγορά με χρέωση σε διαφορετικές «σουίτες» λογισμικού, οι οποίες διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται, ως προς το περιεχόμενό τους και ως προς τα προγράμματα που περιλαμβάνουν και φυσικά ως προς την τιμή.

«Microsoft Office Mac Home and Student 2011» με Word, Excel, PowerPoint, Messenger
«Microsoft Office Mac Home and Business 2011» με Word, Excel, PowerPoint, Messenger, Outlook
«Microsoft Office Mac Academic 2011» με Word, Excel, PowerPoint, Messenger, Outlook

Όσον αφορά το Microsoft Office Mac Home and Student 2011, διατίθεται και το επονομαζόμενο «Family Pack» (δηλ. οικογενειακό πακέτο), το οποίο επιτρέπει την τριπλή εγκατάσταση σε κάθε νοικοκυριό, ενώ η έκδοση «Multi Pack» (πολλαπλό πακέτο) της σουίτας Microsoft Office Mac Home and Business 2011 επιτρέπει την εγκατάσταση του πακέτου λογισμικού σε δύο υπολογιστές.

Microsoft Office 2011 για Mac με πολυάριθμους περιορισμούς:
Το Microsoft Office 2011 για Mac έχει αρκετά πιο περιορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με το Microsoft Office 2010 για Windows. Η έκδοση του πακέτου λογισμικού για Mac δεν υποστηρίζει τα έγγραφα σε μορφή Open Document (ODF), διατίθεται μόνο σε έκδοση 32-bit και όχι σε έκδοση 64-bit, και δεν περιλαμβάνει τα προγράμματα OneNote και Publisher. Πρακτικά, αφαιρέθηκε από το πακέτο και το πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Entourage και αντικαταστάθηκε σε μία μόνο σουίτα από το Outlook.
Εκτός αυτού, σε αντίθεση με την έκδοση για Windows, το Microsoft Office 2011 για Mac δεν διατίθεται σε καμία άλλη γλώσσα, πέραν των Αγγλικών. Έτσι, δεν μπορεί π.χ. να συντάξει κανείς κείμενα στο Word σε άλλες γλώσσες, ή θα πρέπει να εγκαταστήσει εκ των υστέρων τα λεξικά άλλων γλωσσών.

Πολυάριθμες δυνατότητες χειρισμού και αυξημένη ταχύτητα:
Ο χειρισμός του Microsoft Office 2011 για Mac μπορεί να γίνει κατά προτίμηση από την κλασική γραμμή εργαλείων του Office («ταινίες»), τα κλασικά εικονίδια ή τη γραμμή μενού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Microsoft, στο Microsoft Office 2011 για Mac βελτιώθηκε σημαντικά η απόδοση και ο χρόνος φόρτωσης των προγραμμάτων Word, PowerPoint και Excel, και βελτιστοποιήθηκε η εντολή αναζήτησης σε έγγραφα.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)