Τα Hashtags θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο Facebook! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-TDtJzQYE0eg/UUxuPh_S_cI/AAAAAAAAAUY/jHzGbAbFodo/s72-c/hashtags.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Facebook έχει σχέδια να φέρει τα Hashtags στην υπηρεσία τους, προσφέροντας στους χρήστες του τη δυνατότητα για συζητήσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Twitter. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η γνωστή ιστοσελίδα του Wall Street Journal.

Πηγές, που ασχολούνται με το θέμα, υποστήριξαν στο WSJ πως ενώ το Facebook εργάζεται πάνω στη συγκεκριμένη λειτουργία, δεν είναι απαραίτητο να την κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα Hashtags, φαίνονται αυτή τη στιγμή ως η φυσική εξέλιξη του πρόσφατου Graph Search που παρουσίασε η εταιρία. Μέχρι στιγμής η αναζητήσεις περιορίζονται σε πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης και αφορούν τους φίλους, την τοποθεσία και τις προτιμήσεις τους.

Με την προσθήκη υποστήριξης των Hashtags θα καταστεί δυνατή η επέκταση της εν λόγω λειτουργίας αναζήτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να πάρουν μέρος σε δημόσιες συζητήσεις που βασίζονται σε δημόσια θέματα, όπως για παράδειγμα η οικονομική κρίση ή το Harlem Shake.

Μέχρι στιγμής, το Facebook απέφυγε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες φήμες, με έναν εκπρόσωπό της εταιρίας απλά να δηλώνει πως «εμείς δε σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)