Aναζήτηση αρχείων GIF από την Google. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-CXwkfIa4iWY/UUxjUo-DawI/AAAAAAAAAUI/KWtbUivIK3w/s72-c/google+-+gifs.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Μπορεί οι κινούμενες εικόνες GIF να έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και περίπου 25 χρόνια, όμως μόλις πρόσφατα μας δόθηκε η δυνατότητα να μπορούμε να τις αναζητούμε με κάποιον εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή της η μηχανή αναζήτησης Giphy, που είχε σαν στόχο της την αποκλειστική αναζήτηση τέτοιων αρχείων. Πλέον, η Google παρουσίασε μία νέα λειτουργία του Google Search, προσθέτοντας το αντίστοιχο φίλτρο στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της.

Η χρήση της νέας επιλογής είναι πολύ απλή, αρκεί να κάνετε κανονικά την αναζήτησή σας και στη συνέχεια να επιλέξετε το μενού «Εργαλεία Αναζήτησης».

Εκεί θα εμφανιστούν πολλές επιλογές φίλτρων.
Πατώντας την επιλογή «Οποιοσδήποτε Τύπος» και επιλέγοντας την κατηγορία «Κινούμενες» έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τα αρχεία GIF που ψάχνατε.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα βοηθήσει πολύ τους δημιουργούς τέτοιων εικόνων, καθώς και αυτούς που θέλουν να «στολίσουν» τους λογαριασμούς τους σε φόρουμ ή τις σελίδες τους με την ηλεκτρονική αυτή μορφή τέχνης.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)