Aptana Studio 3 - Free HTML Editor. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-II1bZ1ZS5X4/UJayYROln5I/AAAAAAAAQlo/fWSvyTRRbbM/s72-c/Aptana%2BStudio%2B3.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Aptana Studio 2 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με υποστήριξη HTML, CSS, και JavaScript σε ένα περιβάλλον.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Ο βοηθός HTML, CSS και JavaScript, θα σας βοηθήσει να γράψετε κώδικα ταχύτερα και ακριβέστερα.
Πληκτρολογώντας ένα αντικείμενο JavaScript όπως "document." ο βοηθός θα εμφανίσει όλες τις μεθόδους και ιδιότητες, κάνοντας εύκολην την επιλογή τους.Επίσης έχετε ενσωματωμένα παραδείγματα. Υπάρχει δυνατότητα να εισάγετε συχνά χρησιμοποιούμενο κώδικα στα έργα σας.
Η συντακτική επισήμανση επιτρέπει στα έγγραφά σας να είναι εύκολα αναγνώσιμα, και η ενσωμάτωση του Firebug για τον Firefox προσφέρει μερικά χρήσιμα εργαλεία αποσφαλμάτωσης.
Το Aptana Studio μπορεί να επεκταθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ήδη περιλαμβάνει μερικές δημοφιλής βιβλιοθήκες Ajax: jQuery, prototype, scriptaculous, Ext JS, dojo, Spry, και YUI είναι λίγες. Μπορείτε να προσθέσετε QuantumDB, δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε τοπικές ή απομακρυσμένες βάσεις δεδομένων.
Υπάρχουν πρόσθετα για Ruby on Rails, Python και PHP, με περισσότερα από 1.000 πρόσθετα που προσφέρουν την λειτουργικότητα που χρειάζεστε.
Και όταν ολοκληρώσετε το έργο σας, μεταφέρετέ το στον διακομιστή σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο FTP πρόγραμμα, ή ανεβάστε το στην υπηρεσία του Aptana (με συνδρομή).
Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7/Vista, Linux, Mac OS X/XP

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)