TOWeb 3.10 - Free Edition. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOwRXlfDZnWtT7Q8UEXpaAsrpL5t9NH2YCHzBp3jv6PJTTWkAQmJsCFb1BIhyphenhyphengrfBqo-j8pIRjpHTcwryBK5kwKF-Gu0XEzmV4i1uJN10tmtTKRme7xCy7CLTgsaDme1P7qJaMjXpd3Go/s72-c/TOWeb+3.10+Free+Edition.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Θέλετε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να ξεκινήσετε, τότε το TOWeb ίσως να σας βοηθήσει. Δεν υπάρχει καμία από τις συνηθισμένες δυσκολίες και δεν χρειάζεται γνώση από HTML ή scripting – απλά ακολουθήστε το απλό στυλ wizard interface και αυτό γρήγορα θα δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για εσάς.
Η διαδικασία ξεκινάει επιλέγοντας τις σελίδες που θα επιθυμούσατε να συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα σας: μια εισαγωγή, ένα άλμπουμ φωτογραφιών, τα αγαπημένα σας links και περισσότερα.
Έπειτα, επιλέξτε ένα θέμα (theme) για την ιστοσελίδα σας.
Το πρόγραμμα έρχεται με 22 θέματα, κάθε ένα από το οποίο έχει τα δικά του χρώματα, banners, background και design, αλλά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα ήδη υπάρχοντα, τότε ο Theme Generator θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξ' αρχής.
Το στάδιο Topics σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενο, εικόνες και άλλο περιεχόμενο για κάθε σελίδα.
Έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε τις σελίδες με εικόνες που βρίσκονται στο background και μουσική, και εάν επιθυμείτε, υπάρχουν και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές design.
Είναι επιπλέον πιθανό να κάνετε μια σελίδα να κάνει refresh περιοδικά, κάτι που για παράδειγμα είναι χρήσιμο αν έχετε συνδέσει μια εικόνα από webcam ή κάποιο άλλο δυναμικό περιεχόμενο.
Και όταν τελειώσετε με την σελίδα σας, το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να εξάγει ένα αντίγραφο της ιστοσελίδας στον σκληρό σας δίσκο ή ένας ενσωματωμένος FTP-client θα δημοσιεύσει την ιστοσελίδα που δημιουργήσατε κατευθείαν στον host σας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η δωρεάν έκδοση του προγράμματος TOWeb έχει σημαντικούς περιορισμούς, έχοντας ως μέγιστο δυνατό αριθμό από 10 υποσελίδες και μέγιστο δυνατό μέγεθος ιστοσελίδας που δεν υπερβαίνει τα 10 MB.
Εάν αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί τότε ίσως θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε σε μία από τις εμπορικές εκδόσεις, οι οποίες θα εξαλείψουν αυτούς τους περιορισμούς και θα προσθέσουν περαιτέρω λειτουργίες όπως: υποστήριξη για blogs και φόρμες επικοινωνίας, βελτιστοποιήσεις σε μηχανές αναζήτησης, δημιουργία πολλαπλών ιστοτόπων, εισαγωγή εγγράφων Word/ Excel, λειτουργίες e-commerce και πολλά άλλα.
Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7/Vista/XP/2000
Άδεια χρήσης: Δωρεάν, για προσωπική χρήση.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)