Η διαλεκτική του σεξ (Firestone Shulamith). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-z93568_x2Us/Tb1MkqTHU1I/AAAAAAAALZo/vYxkeKgjPnQ/s72-c/H_dialektiki_tou_sex.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Όταν υποβάλλουμε στην εξέταση της σκέψης τη φύση ή την ανθρώπινη ιστορία ή την ίδια μας τη διανοητική δραστηριότητα, εκείνο που μας πρωτοπαρουσιάζεται είναι ένα φοβερά μπερδεμένο πλέγμα αμοιβαίων σχέσεων και πράξεων, όπου τίποτε δεν μένει ό,τι ήταν, εκεί που ήταν και όπως ήταν αλλά όπου όλα κινούνται αλλάζουν, γίνονται και χάνονται. Πρώτα, λοιπόν, βλέπουμε τη συνολική εικόνα, μέσα στην οποία οι λεπτομέρειες ακόμα λίγο πολύ παραμένουν στο βάθος. Δίνουμε περισσότερο προσοχή στην κίνηoη, στα περάσματα από το ένα στό άλλο, στις συναρθρώσεις, παρά σ' εκείνο που κινείται, περνάει και συναρθρώνεται.

Writer: Firestone Shulamith (Σουλαμιτ Φαϊερστον) | Language: Greek | Pages: 318 | Size: 5.8 Mb | Editions: Εκδόσεις Ράππα

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)