Αντίχριστος Το βδέλυγμα της ανομίας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-HOAg-2GoQRs/UIV7cVBoyxI/AAAAAAAAAxA/R3pT7C_xSLY/s72-c/Antixristos_to_bdeligma_tis_anomias.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Ζούμε σε μια περίοδο 'συνομωσιολογίας' κατά την οποία γύρω μας συμβαίνουν πολλά και διάφορα, εμφανή και αφανή, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν φθάνουν στο κοινό, διότι δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτά. Απ' την άλλη, αυτά που φτάνουν στο κοινό, καλύπτονται απ' το χάος της πληροφορίας, η οποία, αντί να 'πληροφορήσει', μπερδεύει περισσότερο καθέναν που θα προσπαθήσει να βρει μια κάποια άκρη. Όμως η άκρη πρέπει να βρεθεί, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε μ' ένα θέμα όπως το '666', τον 'αντίχριστο' (που εγώ θα τον αναφέρω με μικρό 'α' κι όχι σαν αυτούς που του δίνουν αξία αναφέροντας τον με κεφαλαίο) και τη Νέα Εποχή.
Εκδόσεις:ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ | Σελίδες:186 | Συγραφέας:Α.ΠΕΡΑΚΗ

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)