Συνδυασμοί Τροφών για χορτοφάγους (Jackie Le Tissier). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/_WdfORZh9raw/ScybnBTbNJI/AAAAAAAAABg/FPfBospuFtg/s72-c/xortofagoi.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Περισσότερες από 150 νόστιμες και εφαρμόσιμες συνταγές! Ένα βιβλίο που δείχνει με ποιο τρόπο λειτουργεί ο συνδυασμός τροφών αυξάνοντας τη ζωτικότητα και την αντοχή μας στις ασθένειες ενώ ταυτόχρονα χάνουμε περιττό βάρος. Μια μεγάλη ποικιλία συνταγών ειδικά σχεδιασμένων για τους χορτοφάγους δίνει νόστιμες, απλές και κυρίως υγιεινές λύσεις στον σχεδιασμό μιας ισορροπημένης διατροφής. Η προσαρμογή αυτή του Συστήματος Χέι στη χορτοφαγία δεν αφορά τελικά μόνο τους χορτοφάγους, μια και μας δείχνει στην πράξη ότι το να τρώμε υγιεινά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά απολαυστικό! Το Σύστημα Χέι προσφέρει ένα θαυμάσιο, υγιεινό τρόπο διατροφής.Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει εκπληκτικά χορτοφαγικά γεύματα, πάνω από 150 συνταγές και τρόπους σερβιρίσματος, αποδεικνύοντας πόσο εύκολη είναι η εφαρμογή του συστήματος στην πράξη. Το βιβλίο αυτό είναι φανταστικό γιατί κάνει τη χορτοφαγία απόλαυση!!! Οι συνταγές είναι απλές, απαιτούν πολύ λίγο χρόνο και αρέσουν σε όλη την οικογένεια. Η δίαιτα βασίζεται στην κατανάλωση όσο το δυνατόν περισσότερων ωμών τροφών και τα οφέλη της γίνονται αντιληπτά μετά από λίγες μόνο ημέρες. Μετά από λίγο καιρό ακολουθώντας το πρόγραμμα θα απορείτε γιατί δεν το είχατε ξεκινήσει νωρίτερα! Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες κατά γράμμα, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε τις νοστιμότατες συνταγές.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)