Λεόντιος Μοναχός Δυονισιάτης - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWw-w_OwniV5KOYJTMBi-70Dm_qFWQ-uLw8n8V7LrfjC6RKqvE8Bp3ROt7oBOtOk2FjtkcE13PhmMfVOo2EurIerbOCpKwHHwaipZAIVcRm97zVHoeyX8Vnfr1mF4bReIxrF7puBHTOac/s72-c/5765869.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Οι Προφητείες που παραδόθηκαν στους Χριστιανούς από τον ίδιο τον τέλειο Θεό και τέλειο άνθρωπο Κύριο Ιησού Χριστό, τους Αποστόλους, τους Αγίους της Παλαιάς (προ Χριστού) και της Νέας (μετά Χριστόν) Διαθήκης , μας δίδουν κάποια γνώση του μέλλοντος, από την Γνώση του Παντογνώστη και Υπέρχρονου Θεού. Δεν μιλάνε για μοιραία γεγονότα διότι τα γεγονότα καθορίζονται με βάση την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Μας διαβεβαιώνουν για την ύπαρξη του Πνευματικού Νόμου που αμείβει τους δικαίους και τιμωρεί τους αμαρτωλούς. Αλλά επειδή όλοι είμαστε αμαρτωλοί τιμωρεί μόνο τους αμετανόητα αμαρτωλούς, και μάλιστα αυτό ισχύει και συλλογικά για ομάδες ανθρώπων, έθνη κλπ. Σκοπός τους, ιδίως στις έσχατες μέρες που ζούμε, είναι η πνευματική επαγρύπνηση των πιστών και η ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των επερχομένων δοκιμασιών. Προειδοποιούν για τα μελλοντικά δεινά που θα πλήξουν μεγάλες περιοχές του Πλανήτη, επειδή ο κόσμος οργανωμένος σε κράτη, συνασπισμούς κρατών, παγκόσμιους οργανισμούς, με τάση να οδεύει προς Πακόσμια Κυβέρνηση, έχει απομακρυνθεί από το νόμο του Θεού, παρασύρθηκε σε νεοειδωλολατρεία (χρήματος, δόξας και ηδονών), και αυτοθέωση. Πρέπει να επεναφερθεί δια του Πνευματικού Νόμου, που θα εκφρασθεί εσχατολογικά με τα γεγονότα που προδιαγράφονται στις Προφητείες. Έτσι θα βοηθηθούν όσοι πρόκειται να σωθούν, δηλ. θα αντιληφθούν την πρόνοια του Θεού για τους ανθρώπους των εσχάτων χρόνων, όπως αυτή εκτίθεται στις προφητείες, θα μετανοήσουν, και θα επιστρέψουν στον Αληθινό Θεό. Οι προφητείες που παρατίθενται είναι Ορθοδόξου Χριστιανικού φρονήματος, κάτι που προσφέρει σιγουριά σε όποιον τις μελετάει, εν αντιθέσει με τις προφητείες της “μόδας”, όπως κάποιων “Χριστιανικών” κύκλων της Δύσεως, που είναι αποκομμένες από την Παράδοση και την επιβεβαίωση των Πατέρων, ή πολύ χειρότερα, όσων είναι αποτέλεσμα δαιμονικής υποβολής σε ψευδοπροφήτες, αστρολόγους, μέντιουμ, νεοεποχίτες, κλπ. Για την κατανόηση των Προφητειών πρέπει και εμείς να έχουμε Ορθόδοξο φρόνημα. Δύναμή μας είναι η σωστή δογματικά Πίστη, τα αποδεικνύοντα την πίστη μας έργα, και κυρίως, η ενεργός συμμετοχή μας στην Εκκλησία δηλ. η συνεχής Μυστηριακή Εκκλησιαστική κοινωνία, ώστε όλοι οι πιστοί να βρεθούμε σφραγισμένοι από το Θεό, πριν ο Αντίχριστος, ή και οι δικοί του, αρχίσουν (μερικοί έχουν αρχίσει ήδη) να επιβάλλουν το δικό τους σφράγισμα σε όσους πρόκειται να τον ακολουθήσουν στην χωρίς τέλος Τιμωρία...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)