Το φάντασμα του πέτρινου φάρου (Ελένη Σεμερτίδου). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-ibFSTyuUg2g/Tb1A5NS2abI/AAAAAAAALZI/xKM3pMDmkBM/s72-c/To_Fandasma_tou_petrinou_farou.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Καθισμένος αναπαυτικά στο πίσω κάθισμα του ταξί, άφηνα την ματιά μου να περιπλανηθεί στα κτίρια της πρωτεύουσας του νησιού. Το αυτοκίνητο πέρασε σαν σίφουνας μπροστά από το λαογραφικό μουσείο.«Λίγο πιο πάνω θα δείτε και την βιβλιοθήκη μας, κύριε. Το θέατρο βρίσκεται κοντά στο κέντρο ... ».Αναρωτήθηκα γιατί αυτός ο κατά τα άλλα, όχι και τόσο ομιλητικός ταξιτζής είχε αναφέρει το θέατρο και την βιβλιοθήκη, χωρίς καν εγώ να μπω στον κόπο να τον ρωτήσω. Θα είναι φαίνεται η "ατραξιόν" του τόπου, σκέφτηκα και χαμογέλασα. Η βροχή είχε σταματήσει, αλλά ο ουρανός ήταν μαύρος και άραχνος. Ακόμη δυόμισι χιλιόμετρα δρόμο μέχρι να φτάσουμε στον φάρο.
Writer: Ελένη Σεμερτζίδου | Language: Greek | Pages: 46 | File Size: 1.5 Mb

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)