Τα σήμαντρα της Αγια Σοφιάς (Δημήτρης Γιάκος). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-O3QKp5dbp7M/ThQsZWXwi-I/AAAAAAAAL0o/bjF-gTj6bkM/s72-c/Ta%2Bsimantra%2Btis%2BAgias%2BSofias.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Ta simantra tis Agias Sofias, Greek BooksΤα σήμαντρα της Αγια-Σοφιάς είναι οι ξακουστές καμπάνες της πιο μεγάλης Χριστιανικής εκκλησίας του κόσμου: οι κάμπάνες της Αγια-Σοφιάς στην Πόλη. Αυτές οι καμπάνες ηχούν υποβλητικά μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίο, για να μας θυμήσουν το ηρωικό κατόρθωμα δύο καλογήρων του Βυζαντίου, που με χίλους δυο κινδύνους κουβάλησαν απ' τη μακρινή Κίνα το μεταξοσκώληκα, για ν' αναπτυχθεί έτσι και στην πατρίδα μας η καλλιέργειά του, που την κρατούσαν ως τα τότε κρυφά οι Κινέζοι. Τα Σήμαντρα της Αγια-Σοφιάς περιέχουν κι άλλες οκτώ, εξ ίσου ενδιαφέρουσες και καλογραμμένες ιστορίες απ' το εικοσιένα, από τη ζωή του Χριστού καθώς και απ' τη σύγχρονη ιστορία μας. Συγκροτούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία για παιδιά.
Writer: Δημήτρης Γιάκος | Language: Greek | Pages: 180 | Size: 6.7 Mb | Editions: Πεχλιβανίδης.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)