Android 4.0 Ice Cream Sandwich SDK System Dump. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-1i4sKbwxJns/TrvWay1pZkI/AAAAAAAAMc8/Kdq7SLrm7oI/s72-c/Android%2B4.0%2BIce%2BCream%2BSandwich.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android, Mobile, Smart Phones

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού Android για κινητά τηλέφωνα Smartphones είναι έτοιμη και συναρπάζει με τα νέα χαρακτηριστικά της.

Δεν πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση.
Πρόκειται για την επανάσταση που πάρα πολλοί χρήστες περίμεναν.

Πιο αναλυτικά τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης είναι:

* Αλλαγή στις ειδοποιήσεις με εμφάνιση μεγάλων φωτογραφιών καλούντων.
* Η μπάρα εμφανίζεται και με κλειδωμένη τη συσκευή.
* Νέος Browser (Θα μπει ο Chrome μελλοντικά) με δυνατότητα offline browsing.
* Face unlock. Ίσως η καλύτετρη προσθήκη αφού ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα όλων των χρηστών για μια πιο ασφαλή μέθοδο ξεκλειδώματος της συσκευής.
* Πλήρης αναβάθμιση της εφαρμογής G-Mail με νέο interface και νέες δυνατότητες.
* Data usage. Επιτέλους η Google αποφάσισε να βάλει την πολυπόθητη εφαρμογή για να μετράμε τα δεδομένα που στέλνουμε και λαμβάνουμε σε σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Φήμες λένε ότι είναι ιδιαίτερα ακριβές.
* Η εφαρμογή contract μετονομάζεται σε People με μεγαλύετρες φωτογραφίες των επαφών μας και με νέες δυνατότητες σύνδεσης με social networks. Φήμες επίσης κάνουν λόγο και για σύνδεση με το Google+

* Η νέα έκδοση προς το παρόν θα διατεθεί μόνο στο Galaxy Nexus το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου και στο Galaxy Sii χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε.

Android4.0-System-Dump:mirror:mirror:User-Data-Android-ICS".zip:mirror:mirror:


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)