Slackware 13.0 |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_whuY9_7SVhllLHfJYqmloDw0vO-NAtXXYEav0P-9M2GEHsbN3Ok2H7XEFKSmhF5WcLjcEzJHYij8rl_fCOEZoqkXozrIzaH4-eLTxvQhzKRhSx2YwHcRw2bKTvk-_8snXwDBwH_V3BE/s72-c/Slackware+13.0.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Slackware 13.0, Linux, Slackware

Το Slackware είναι η παλαιότερη από τις σύγχρονες διανομές Linux.

Υπήρχαν μερικές πριν από αυτή, αλλά πια έχουν χαθεί στον χρόνο.

Και η απάντηση στην μακροζωία του Slackware είναι η απλότητα.

Όταν τόσες διανομές προσθέτουν περισσότερες και περισσότερες λειτουργίες με κωδωνοκρουσίες, σφυρίχτρες και ωραία εφέ, το Slackware έμεινε στις ρίζες του, εννοώντας πως τόσο το Slackware δεν άλλαξε όσο και στο ότι παρέμεινε κοντά στο Linux, αναγνωρίζοντάς το ως μια από τις πιο αγνές διανομές Linux.

Οι δύο στόχοι του Slackware είναι η ευκολία χρήσης και η σταθερότητα, και πετυχαίνει το τελευταίο με την απλότητα παρά με έξυπνες τεχνικές λύσεις που χρειάζονται περισσότερη δουλειά για να πετύχουν τον πρώτο στόχο.

Η διαχείριση των πακέτων είναι απλή διαδικασία, αν και ο τύπος πακέτων έχει βελτιωθεί για αυτή την έκδοση με περισσότερη ακρίβεια, και λιγότερα προβλήματα από εξαρτημένα πακέτα που έχουν άλλες διανομές.

Ο πυρήνας του Linux και άλλο λογισμικό που περιλαμβάνεται είναι πολύ κοντά στο αυθεντικό, ενώ βγαίνουν πολύ λιγότερες αναβαθμίσεις και παραμετροποιήσεις απ'ότι σε άλλες διανομές.

Αυτό αναβιώνει μια φράση που σήμερα επιβεβαιώνεται περισσότερο:
"Εάν χρησιμοποιήσεις Red Hat θα μάθεις Red Hat, αλλά εάν χρησιμοποιήσεις Slackware θα μάθεις Linux".

Αυτή η οπτική του Slackware το κάνει πολύ καλή επιλογή για μια γενικής χρήσης διανομή, που μπορεί να μην φαίνεται όμορφη με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά είναι είναι εξίσου ικανή όσο κάθε άλλη διανομή, με μια πιστή, και βοηθητική κοινότητα.




Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)