Download Windows 7 - Κατεβάστε τα Windows 7 Home Premium, Professional & Ultimate x86 & x64 Δωρεάν και Νόμιμα από τη Microsoft. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj87oLeNlzafcYM0vWa1C2cIeREHq7b6CrlsUTAJzWy3eKIwcyfCghGTE0zNyKw_0atU326ErGGLj6P-UDN-6gLfxtnbwKjP2or8cvgirvP-WNCchGkBRjMnj-nB5-OuWW8yMoxp6xtCWw/s72-c/Download+Windows+7.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

1
Κατεβάστε τα Windows 7 Home Premium, Professional & Ultimate x86 & x64 Δωρεάν και Νόμιμα από τη Microsoft.
Κάντε δεξί "κλικ" ---> "αποθήκευση ως" σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους, για να κατεβάσετε το ISO.

Προσοχή ! ! !


Τα ISO αυτά ΔΕΝ περιλαμβάνουν product key ή κάποιο σπαστήρι.

Απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ήδη έναν κωδικό των Windows (π.χ. σε αυτοκόλλητο κάτω από τον υπολογιστή τους) και χρειάζονται το DVD των Windows 7 για format και επανεγκατάσταση.

Τα παρακάτω ISO είναι για Αγγλικές εκδόσεις των Windows, όμως λειτουργούν κανονικά τα Ελληνικά Product Key για την εγκατάσταση.

Τα παραπάνω ISOs φιλοξενούνται σε servers της εταιρείας Digital River, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Microsoft για τη διανομή των Windows 7. Το μέγεθός τους ξεπερνάει τα 2-3GB (αναλόγως την έκδοση), οπότε κάντε υπομονή μέχρι να κατέβουν. Με μια σχετικά γρήγορη DSL (και αν δεν είναι φορτωμένοι οι servers της εταιρείας) θα κατέβουν περίπου σε 1 ώρα.
Αν έχετε προβλήματα με το κατέβασμα του αρχείου (πχ κάνει timeout, δεν κατεβαίνει ολόκληρο ή κατεβαίνει corrupted) δοκιμάστε έναν download accelerator.
Εάν δεν βάλετε κωδικό κατά την εγκατάσταση, τα windows θα λειτουργούν σε Trial για 30 ημέρες.

Για να μετατρέψετε τα Windows μετά την εγκατάσταση σε Ελληνικά ή σε όποια άλλη γλώσσα θέλετε. (θα το παρουσιάσουμε σε επόμενη ανάρτηση).


Windows 7 Home Premium x86 SP1:Windows 7 Home Premium x64 SP1:
Windows 7 Professional x86 SP1:Windows 7 Professional x64 SP1:
Windows 7 Ultimate x86 SP1:Windows 7 Ultimate x64 SP1:

Αν δεν λειτουργούν οι παραπάνω σύνδεσμοι, δοκιμάστε τις παλιότερες εκδόσεις, χωρίς ενσωματωμένο το Service Pack 1.

Windows 7 Home Premium x86:Windows 7 Home Premium x64:
Windows 7 Professional x86:Windows 7 Professional x64:
Windows 7 Ultimate x86:Windows 7 Ultimate x64:


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)