Restoration. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS5oHo6KSpvN07GjMNCUsPC_iAXmnwz-emogsS_H9MAgsdV3IpI1p1Q46m5pYFzdBRLTGAzgV3s_B3IXeenHUNeqwV_Lhypj4q8W66N0tzwecUAqoXWtnwd9NQI5cmZVqt5MKZvH_kKaJV/s72-c/Restoration.gif' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Restoration


Είναι σίγουρα καλό και βολικό να σβήνετε αρχεία και να απελευθερώνετε χώρο στον υπολογιστή σας, αδειάζοντας τα ψηφιακά σκουπίδια.

Πολλές φορές όμως "κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά".
Είναι δυνατόν να σβήσετε κάποια χρήσιμα αρχεία, τα οποία θέλετε να ανακτήσετε.

Εδώ εμφανίζεται το Restoration, ένα πρόγραμμα που ίσως καταφέρει να ανακτήσει τα δεδομένα σας.

Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν την αναζήτηση σβησμένων αρχείων με βάση κάποιο μέρος του ονόματος τους ή ακόμη και την αναζήτηση αρχείων μηδενικού μεγέθους.
Επίσης, μπορεί να αναζητήσει αρχεία τα οποία είτε καταργήθηκαν μέσω του "Καδου Ανακύκλωσης" έιτε σβήστηκαν απευθείας ( με Shift+Del και πιέζοντας Enter αμέσως μετά ).
Επομένως η πιθανότητα να ανακτήσετε κάποιο αρχείο είναι αντιστρόφως ανάλογη του χρόνου που έχει περάσει από τότε που το σβήσατε και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν έχετε σβήσει ένα αρχείο τις τελευταίες μέρες - ίσως και βδομάδες - θα μπορέσετε να το ανακτήσετε χωρίς προβλήματα ( ειδικά αν δεν τρέχετε εφαρμογές που γράφουν πολλά μικρά προσωρινά αρχεία ).

Λόγω της φύσης της εγγραφής/διαγραφής στο σύστημα αρχείων, όπως αυτή εξηγήθηκε παραπάνω, ήταν πολύ απλή υπόθεση για τους δημιουργούς του προγράμματος να υλοποιήσουν ( δουλεύοντας αντίστροφα ) και ένα χαρακτηριστικό ασφαλούς διαγραφής μέσα σε αυτό.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε εμπιστευτικά έγγραφα από τον υπολογιστή σας και να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι κανείς δε θα μπορέσει να τα ανακτήσει.

Κείμενα: Δικά μου.
Εικόνες: Επίσημη ιστοσελίδα προγράμματος / διαδύκτιο.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)