Google Plus: Τα 6 μυστικά. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaS9TnWxfkQfRQen1VkcO2lecn9__Krgwfsn6J9Uk261SB6tnjk-BHr9SIZU9tNeVl61ika4zW3awF10WIbeeHIxn4DYN01Uy4ZtbEAv4WmnqOIXcFWP2Ik9AcOPihX4kyk2uY7Tk7fxs/s72-c/Google-plus-tips.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Google Plus είναι το τελευταίο social media που έχει δημιουργηθεί από τη Google για να φρενάρει τον μεγάλο γίγαντα των social media, facebook.

Εκτός από το Facebook υπάρχουν άλλα 350 κοινωνικά μέσα σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλά από αυτά δεν είναι αγγλόφωνα, όπως το Baidu, το VKontakte και το Odnoklassniki. Το πρώτο είναι το κινέζικο google και τα δύο τελευταία οι ρώσικες εκδοχές του Facebook με εκατομμύρια χρήστες ημερησίως και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά του βασιλιά της κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Το Google Plus, όπως είναι γνωστό, δεν απολαμβάνει την προτίμηση των χρηστών που ασχολούνται με τα social media.
Για αυτό και παραμένει ακατοίκητο εδώ και πολύ καιρό και έτσι θέλουν να νομίζουν όλοι γιατί αυτό πρόκειται να αλλάξει τα προσεχή έτη.

Ξεχάστε το χάρτη των κοινωνικών μέσων όπως τον ξέρατε. Η ενοποίηση όλων των λογαριασμών της google κάτω από ένα google plus, που είναι στην πραγματικότητα η εξέλιξη του Gmail είναι γεγονός.
Χρειάζεστε πλέον ένα gmail ή google plus account για να δημιουργήσετε κανάλι στο Youtube, στα Google Analytics, Google Drive, Google Adsense, Google Adwords και χιλιάδες άλλες εκπληκτικές δωρεάν υπηρεσίες της Google.

Google Plus Success Story.

Μια ιστορία επιτυχίας στο Google Plus είναι η εταιρεία Red Bull. Μέσα από τη σελίδα της στο Google Plus έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ακόλουθους και κάθε της post παίρνει αρκετά +1!
Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει μια πετυχημένη σελίδα στο Google+.

Ο χάρτης του traffic και του SEO στο ίντερνετ έχει αλλάξει ριζικά. Όταν είσαι συνδεδεμένος στο Google Plus ή απλώς στο Gmail, βλέπεις και προσωποποιημένα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα της Google.
Έτσι άμα έχεις 10.000 ακόλουθους και έχεις κάνει χιλιάδες δημοσιεύσεις στο Google Plus, τότε κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά την συγκεκριμένη λέξη κλειδί, θα φαίνεται και το site σου πρώτο! Το ίδιο γίνεται και με το Youtube!

Το Google Plus (+1′s) θα λέγαμε ότι έχει την έννοια του “Like” στο Facebook. Όταν κάποιος δηλαδή ψάχνει ή επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, θέλοντας να την επιβραβεύσει ή να την προωθήσει, την προσθέτει στο κοινωνικό δίκτυο της Google και κατά συνέπεια στο προφίλ του στο Google.
Έτσι η Google αποκτά το δικό της σύστημα αξιολόγησης ιστοσελίδων μέσω των χρηστών του κοινωνικού δικτύου της πλέον.

1.

Συνδέστε το site σας με το Google Plus.

Ένα WordPress Site έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να συνδέσετε το site σας με το Google Plus. Επειδή το Google plus είναι πλέον παράγοντας SEO, ο ίδιος ο Matt Cuts το προτείνει για να ανέβουμε θέσεις στη Google.

2.

Κάντε 5.000 φίλους στο Google Plus.

Και πάλι η μαζική έκθεση είναι το μυστικό της επιτυχίας. Προσθέστε 5.000 φίλους για να σας βάλουν και οι άλλοι στους κύκλους τους.

3.

Ανοίξτε και δεύτερο προφίλ.

Και προσθέστε ξανά άλλους 5.000 φίλους, έτσι θα έχετε πιο πολλές πιθανότητες να σας βρουν.

4.

Δημοσιεύστε καθημερινά στο Google Plus.

Όπως κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις, τα άρθρα, τα προϊόντα και τις σελίδες από το site σας, έτσι και δω θα κάνετε το ίδιο για να προσελκύσετε κόσμο, αλλά και να εντάξετε στα προσωποποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης της Google την ιστοσελίδα σας.

5.

Δημιουργήστε μια σελίδα στο Google Plus με τη λέξη κλειδί.

Γιατί όλες οι σελίδες στο Google Plus βγαίνουν και στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Δημιουργήστε τη σελίδα σας όπως έχετε τη σελίδα σας στο Facebook και προσθέστε τη διεύθυνση από το site σας. Μετά γεμίστε το με πολύτιμο μοναδικό περιεχόμενο, φωτογραφίες και βίντεο!

6.

Δημιουργήστε ένα πολυπληθές group στο Google Plus.

Το μεγαλύτερο στοιχείο επιτυχίας στο ίντερνετ είναι ο κόσμος! Φέρτε κόσμο και οδηγήστε τον στην ιστοσελίδα σας, στο blog ή στο e-shop σας. Φροντίστε όλος αυτός ο κόσμος να γραφτεί στη λίστα σας και μετά να γίνουν πελάτες σας.

Τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη εικόνα για το τι δουλεύει και τι όχι στο ίντερνετ αλλά και στο Google Plus.
Όσο πιο πολύ τα χρησιμοποιείτε, τόσο πιο πολλά θα μαθαίνεται και θα μπορείτε να τα αξιοποιείται για να προσελκύετε τεράστια κίνηση στη σελίδα σας!

Ελπίζω πως βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και υπόσχομαι πως θα το συμπληρώσω με περισσότερες διευκρινήσεις, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απορίες που δέχομαι στα σχόλια και τα mail που μου στέλνετε.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)