Portable Ashampoo Slideshow Studio HD 4.0. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5ARltbQvgtKYHibN6jT0YksjhmZbNk6ov6K2XP-YAbAYAyuIppiLY7w3pcMDuwcfXUPYKfhURups7AWSeV34lAl9e6wnaA4cSLy_SGBazHVg_SUOX3Cw15evOlSioFghI2Rqo4vku4aA/s72-c/Portable-Ashampoo-Slideshow-Studio-HD-4.0.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Με το Ashampoo Slideshow Studio HD 4, η μετατροπή των εικόνων σε όμορφες παρουσιάσεις γίνεται παιχνιδάκι. Η μουσική, οι διάφορες μεταβάσεις, οι επικαλύψεις και οι πιστώσεις, σάς βοηθούν να φτιάξετε υπέροχες παρουσιάσεις.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη δική σας αφήγηση μέσω μικροφώνου ή να εργαστείτε με κείμενα, μουσικά εφέ και λογότυπα για να κάνετε τις παρουσιάσεις σας ξεχωριστές – χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Η έκδοση 4 έρχεται με νέους οδηγούς οι οποίοι βοηθούν τους χρήστες να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους γρηγορότερα χάρη στην τεχνολογία NVENC και Intel Media.


Οι νέες μορφές όπως η υποστήριξη MKV, VP9 και MP4 σε αναλύσεις μέχρι και 4K, ιδανικά για οθόνες υψηλής ανάλυσης. Το πρόγραμμα επίσης διαθέτει πολλαπλές προεπιλογές ιδανικές για συσκεύες Apple, Android, Sony και Microsoft όπως και ενσωματωμένη εγγραφή σε CD/DVD και Blu-ray δίσκους. Προσθέστε και τις διάφορες νέες μεταβάσεις και τα πρότυπα σε συνδυασμό με μια νέα αναθεωρημένη διεπαφή χρήστη.

Ashampoo Slideshow Studio HD 4 Νέα χαρακτηριστικά:

Βοηθοί για τη δημιουργία παρουσιάσεων με ευκολία
Υποστήριξη νέων μορφών για Apple, Android, Sony και Microsoft συσκευές
Οι παρουσιάσεις τώρα επίσης και σε MKV, VP9 και MP4 αρχεία με ανάλυση έως και 4K
Δημιουργήστε παρουσιάσεις γρήγορα και εύκολα
Πρότυπα και σχέδια για κάθε περίσταση
Προσθέστε αφηγήσεις και ήχους σε βίντεο
Διάφορες μεταβάσεις για καταπληκτικές παρουσιάσεις
Εργαστείτε δημιουργικά με επικαλύψεις, σχόλια και εφέ
125 νέα εφέ μετάβασης

Ashampoo Slideshow Studio HD 4 Νέος οδηγός παρουσιάσεων.

Ο νέος έξυπνος οδηγός βοηθά τους χρήστες σε κάθε βήμα τους. Από τον αριθμό των φωτογραφιών μέχρι και το συνολικό μήκος της παρουσίασης – το Slideshow Studio HD 4 θα σας παρέχει με χρήσιμες προτάσεις και θα σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία.
Και για να διασφαλιστεί ότι οι τελικές παρουσιάσεις είναι ορατές σε οποιαδήποτε συσκευή, το πρόγραμμα υποστηρίζει όλες τις κοινές μορφές, καθώς και εγγραφή σε DVD και Blu-ray δίσκους.

Νέες τεχνολογίες για ταχύτερη κωδικοποίηση.

Η κωδικοποίηση μεγάλων παρουσιάσεων μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία ειδικά όταν πρόκειται για παρουσιάσεις υψηλής ανάλυσης.
Οι νέες τεχνολογίες όπως η NVENC (κάρτες γραφικών NVIDIA) και η Intel Media επιτρέπουν στοο Slideshow Studio να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του υπολογιστή σας για πιο γρήγορα αποτελέσματα και καλύτερο χειρισμό.


4K αναλύσεις και καλύτερη συμβατότητα με συσκευές.

Με την υποστήριξη για ευκρινείς αναλύσεις 4K, το Slideshow Studio παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης για τις φωτογραφίες σας.
Η νέα υποστήριξη μορφών MKV και MP4 επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν τα βίντεο τους σε οποιαδήποτε συσκευή.
Για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, το πρόγραμμα έρχεται με διάφορες προεπιλογές για πολλαπλές κατηγορίες συσκευών (κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιχνιδιών, iPads κτλ.).

Operating System: Windows 10/8/7/Vista/XP
File Size: 53 MB
RAM Required: 1 GB
Processor: Intel Dual Core
Developer: Ashampoo


Η διαδικασία κατεβάσματος του αρχείου είναι η εξής:

1. Κάντε Like & Share τη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και την ανάρτηση μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin...κτλ) και εννοείται Δημόσια.
2. Γράψτε ένα Ευχαριστώ για τον uploader στα σχόλια.
3. Στείλτε μας στο email ότι θέλετε το συγκεκριμένο αρχείο (Γράψτε δηλ. τον τίτλο της ανάρτησης ή κάντε copy/paste τον σύνδεσμο - link από τον browser σας) και σε εύλογο χρόνο θα λάβετε τον σύνδεσμο (link) στο email σας, για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)