Κατεβάστε όλα τα ISO των Windows & Office, εύκολα από τους servers της Microsoft. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-YvBshhX9q0M/Wr4VeCjIOEI/AAAAAAAAhqg/8LmjUGO0cpINQ_WwVBCMw5TL68d4u3gkQCLcBGAs/s72-c/Windows-7-8.1-10-ISO-downloader.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Microsoft Windows ISO Download Tool: Γνωρίζετε ότι το να κατεβάσετε κάποιο αρχείο ISO από την Microsoft είναι αρκετά δύσκολο, ή τέλος πάντων χρειάζεται ψάξιμο και αρκετά κλικς μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο. windows

Ένα νέο εργαλείο σας επιτρέπει πολύ εύκολα να κατεβάσετε κάθε ISO εικόνα των Windοws 7, 8.1, 10 αλλά και όλες τις εκδόσεις των Windοws 10 Insider Preview απευθείας από τους servers της Microsoft.

Από τότε που η Microsoft απέσυρε τις εικόνες των Windows από την Digital River, το κυνήγι των αρχείων ISO έγινε πάρα πολύ δύσκολο. Με το νέο εργαλείο θα μπορείτε να κατεβάσετε τις αυθεντικές εικόνες των Windοws απευθείας από τους servers της Microsoft.

Παρακάτω είναι όλες οι εκδόσεις των Windows που μπορείτε να κατεβάσετε:

Windοws 7 SP1: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate
Windοws 7 SP1 N / K / KN: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate
Windοws 8.1: Windοws 8.1, Single Language, Professional LE
Windοws 8.1 N / K / KN: Single Language, Professional LE
Windοws 10 Threshold 1: Windοws 10, Single Language, Education, N, Education N, KN, Education KN, China Not Genuine.
Windοws 10 Threshold 2: Windοws 10, Single Language, Education, N, Education N, KN, Education KN, China Not Genuine.
Windοws 10 Threshold 2 Updated: Windοws 10, Single Language, Education, N, Education N, KN, Education KN, China Not Genuine.
Windοws 10 Insider Preview: Client Insider Preview, Enterprise VL Insider Preview, Education Insider Preview, Core Single Language Insider Preview, China Only Insider Preview
Windοws 10 IOT Insider Preview

Να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση (απλά τρέξτε το .exe) αλλά για να τρέξει θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το .NET Framework 4.6.1

Κατεβάστε το Microsoft Windοws ISO Download Tool

Για επερχόμενες ενημερώσεις του εργαλείου στην επίσημη σελίδα: heidoc.net

Σε επόμενο άρθρο ο οδηγός κατεβάσματος αναλυτικά...!!! Μείνετε ήρεμοι, αλλά σε επαγρύπνηση...!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)