Hapitel: Σύγκριση τιμών πακέτων τηλεπικοινωνιών. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg487Vg-MLrT3hbJd4AUk1ybOU_t6vUxlmdoopRd3u-RpXdH_ap39e2uTur93oq40i9oGgoFYfIUMNa9rLwQfd1NYMAXpGzAPXdqXKISv0ipzSkaJWEEaqI3rA0WojSuCVdW7R9zO_zZtk/s72-c/hapitel.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Βρες χωρίς χρέωση τη φθηνότερη λύση που καλύπτει καλύτερα τις τηλεπικοινωνιακές σου ανάγκες.
Όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί προγραμμάτων και προσφορών για οποιεσδήποτε υπηρεσίες.


H hapitel είναι η μοναδική διαδικτυακή πύλη στην Ελλάδα που κάνει σύγκριση προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης και σας καθοδηγεί ώστε σε ένα μόνο βήμα να βρείτε τι ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και κυρίως τι σας συμφέρει οικονομικά για όλα τα προγράμματα και συνδυασμούς της αγοράς.

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε on-line το πακέτο που επιθυμείτε, καθώς εν συνεχεία προωθεί την παραγγελία σας σε ανεξάρτητους από την hapitel πράκτορες – συνεργάτες των παρόχων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης, οι οποίοι και προβαίνουν σε όλες τις αναγκαίες και επιβεβλημένες ενέργειες, προκειμένου για την επεξεργασία αυτής, την επικοινωνία με εσάς, τη συμπλήρωση των σχετικών συμβατικών κειμένων, με σκοπό την ολοκλήρωση της πώλησης με την κατάρτιση της σχετικής σύμβασης.

Η πύλη είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και δεν επιχειρεί να σας πείσει να αγοράσετε συγκεκριμένα προγράμματα. Αυτό αποτελεί δική σας τελική επιλογή.
Η hapitel περιορίζεται στην εύρεση και παρουσίαση των φθηνότερων πακέτων της αγοράς που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Πως λειτουργεί.


Η hapitel σας καθοδηγεί σε ένα μόλις βήμα να επιλέξετε τα κριτήριά σας για το είδος των πακέτων ή υπηρεσιών που ψάχνετε.
Είναι πολύ απλό, επιλέγετε την ιδιότητά σας και για ποια υπηρεσία ή περισσότερες επιθυμείτε να βρείτε πακέτα.
Αναλόγως την υπηρεσία συμπληρώνετε λεπτομέρειες για τι ακριβώς θέλετε από την υπηρεσία / τις υπηρεσίες της επιλογής σας.
Με το που πάρετε τις απαντήσεις-λύσεις μπορείτε, στην ίδια οθόνη, αλλάζοντας επιλογές να βλέπετε άμεσα τις νέες λύσεις.
Είναι δυνατόν να δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει η κάθε λύση επιλέγοντας τo «Δες Αναλυτικά».
Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε κάθε λύση ξεχωριστά με τις λεπτομέρειές της, καθώς και να τη στείλετε σε φίλο σας μέσω email.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)