Η Google με Doodle τιμά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 - 5η Ημέρα. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://3.bp.blogspot.com/-IRtYrNsAVwI/WoMIEuXZ24I/AAAAAAAAhbg/aDrDsolnmgAhYQ6CT6pAitjfgFKGOyvPQCLcBGAs/s72-c/2018-Winter-Olympics-Google_Doodle-5th-day.png.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Ακόμη μία μέρα Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πρωταγωνιστεί στο Doodle της Google. Το αφιέρωμα συνεχίζεται και την πέμπτη μέρα της διοργάνωσης με σημερινό ζώο που διαγωνίζεται σε χειμερινά αθλήματα να είναι ένας σκύλος ρακούν.
Το ζώο ξυπνά από τον βραδινό του ύπνο και γλιστρά σε μία πλαγιά Luge. Πριν προλάβει να το καταλάβει έχει περάσει την γραμμή του τερματισμού.
Τα σκυλιά ρακούν είναι ζώα που μπορεί να βρεθούν στην Κορέα. Όσο για το ίδιο το άθλημα, το Luge είναι το ταχύτερο άθλημα στον πάγο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνας θα ολοκληρωθούν στις 25 Φεβρουαρίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι και τέσσερις Έλληνες:

ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).

Στην Ελλάδα, οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να μεταδώσει περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας.
Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα και για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς:

Τρίτη 13/2: Απόστολος Αγγέλης (Δρόμοι Αντοχής, Ατομικό Σπριντ, ελεύθερη τεχνική)
Τετάρτη 14/2: Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι, Τεχνική Κατάβαση)
Πέμπτη 15/2: Μαρία Ντάνου (Δρόμοι Αντοχής, 10χλμ ελεύθερη τεχνική)
Παρασκευή 16/2: Απόστολος Αγγέλης (Δρόμοι Αντοχής, 15χλμ ελεύθερη τεχνική)
Κυριακή 18/2: Ιωάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι, γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ανδρών)
Πέμπτη 22/2: Ιωάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι, τεχνική κατάβαση ανδρών)

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)