Η Google με Doodle τιμά τα 50 χρόνια προγραμματισμού για παιδιά (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-snUWmf-_5a8/WiVWL6I1iKI/AAAAAAAAhDo/brM53tS7JNI1ct712JEoETA2fYjA4GhoQCLcBGAs/s72-c/Celebrating-50-years-of-Kids-Coding-Google-Doodle.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Με ένα διαδραστικό παιχνίδι το Google Doodle γιορτάζει τα 50 χρόνια προγραμματισμού για παιδιά.

Με αφορμή την εβδομάδα εκπαίδευσης για υπολογιστές, η Google γιορτάζει τα 50 χρόνια από όταν τα παιδιά είχαν την πρώτη τους επαφή με την γλώσσα του προγραμματισμού, μέσω του πρώτου κωδικοποιημένου Google Doodle.

Δείτε το σημερινό Doodle...

Για τον εορτασμό της επετείου λοιπόν ο κολοσσός έφτιαξε ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας.

Στις έξι πίστες του παιχνιδιού οι επισκέπτες βοηθούν έναν λαγό να πάρει όλα τα καρότα που έχει μπροστά του.
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τις ομάδες του Google Doodle, του Google Blockly αλλά και ερευνητές του MIT Scratch.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)