18 Νοεμβρίου 2017

Η Google με Doodle τιμά την 100η επέτειο από τη γέννηση του Μεξικανού ηθοποιού και τραγουδιστή Pedro Infante (Video).

Στον Μεξικανό ηθοποιό και τραγουδιστή Pedro Infante (Πέδρο Ινφάντε) αφιερώνει η Google το σημερινό της (18 Νοεμβρίου) doodle, με αφορμή την 100η επέτειο από τη γέννησή του.

Δείτε το σημερινό Doodle.

Καταξιωμένος ως ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του μεξικανικού κινηματογράφου, ο Πέδρο Ινφάντε αποτέλεσε είδωλο για πολλούς Λατινοαμερικάνους.
Ήταν ένας εκ των τριών «Tres Gallos Mexicanos» μαζί με τους επίσης ηθοποιούς και τραγουδιστές Jorge Negrete (Χόρχε Νεγκρέτε) και Javier Solís (Χαβιέρ Σολίς).

Γεννήθηκε στην πόλη Mazatlán (Μαζατλάν) της πολιτείας Sinaloa (Σιναλόα) του Μεξικού στις 18 Νοεμβρίου 1917. Η καριέρα του στον χώρο του κινηματογράφου ξεκίνησε το 1939.

Ο Ινφάντε έπαιξε συνολικά σε περισσότερες από 60 ταινίες -στις μισές εκ των οποίων μαζί με τον αδερφό του Άνχελ - ενώ ερμήνευσε περίπου 350 τραγούδια.
Για την ερμηνεία του στην ταινία Tizoc, βραβεύθηκε ως καλύτερος ηθοποιός στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε αεροπορικό δυστύχημα στις 15 Απριλίου 1957, στην πόλη Μερίδα, ενώ ταξίδευε προς την Πόλη του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!