Ένα app σε μαθαίνει πώς να ευχαριστείς (με τη γλώσσα σου) τις γυναίκες. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://3.bp.blogspot.com/-KxNSTv8FH-k/Wg8k0RWfaeI/AAAAAAAAhCI/SNJxPevivnsHjpISEaYwNfoRjMO7vnBzwCLcBGAs/s72-c/The-Lickster-App.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Και Ναι, είναι τόσο αστείο και περίεργο όσο ακούγεται....!!!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή όπως αναφέρει το tutorial βίντεο, έχει σκοπό να μυήσει και να εκπαιδεύσει τους άντρες στα μυστικά της αιδιολειχίας, ούτως ώστε καμία γυναίκα πλέον να μην έχει παράπονα σε αυτό το κομμάτι.
Άλλωστε ο στοματικός έρωτας και για τα δύο φύλα θεωρείται εξίσου σημαντικός, και ως προκαταρκτικό παιχνίδι αλλά και αυτόνομα ως μέθοδος που θα οδηγήσει σε οργασμό.
Πρέπει λοιπόν να γίνεται σωστά για να μην γίνεται άδικα.

Οι The Kloons, ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα ομολογουμένως ξεκαρδιστικό app, που αφορά την εξάσκηση της αντρικής γλώσσας πάνω στο γυναικείο γεννητικό όργανο και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο...

Ορμάτεεεεεεε εραστές του ονείρου...!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)