YMusic - Κατεβάστε video και mp3 από το Youtube στην συσκευή σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-g8fKVLwRZ1Y/WYXXkBjdUAI/AAAAAAAAgyw/bW1JAZsXFewoQqITELpKEqzbtEzE5IjNACLcBGAs/s72-c/YMusic-Android.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Μια εφαρμογή που έρχεται για να κλέψει τις καρδιές σας, ακούει στο όνομα YMusic! Πρόκειται για κάτι πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό που έχουν δημιουργήσει και ανεβάσει οι Moderators στην κοινότητα των XDA, το οποίο θα αναλάβει χρέη Youtube στην συσκευή σας και όχι μόνο.

Ένα σημαντικό και μεγάλο πρόβλημα της επίσημης εφαρμογής Youtube είναι το γεγονός πως δεν εκτελείται στο παρασκήνιο του λειτουργικού συστήματος. Με πιο απλά λόγια, δεν σας επιτρέπει να ακούτε κάποιο τραγούδι εκτελώντας ταυτόχρονα μια άλλη εφαρμογή.
Όπως για παράδειγμα να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και την ίδια στιγμή να βλέπετε στην οθόνη σας μια ιστοσελίδα σε κάποιον Browser.

Κάτι που όχι μόνο υπόσχεται αλλά και πραγματοποιεί αποτελεσματικά το YMusic. Διαθέτει δικό του Media Player που ενεργοποιείται όταν θέλετε να ακούσετε ένα τραγούδι και εκτελείτε αυτός στο παρασκήνιο.
Επίσης ένα από τα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία με την οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εξοικονομήσει το 90% Bandwidth της σύνδεσης του, φορτώνοντας μόνο τον ήχο του τραγουδιού και όχι όλο το video.
Κάτι πολύ χρήσιμο προφανώς όταν θέλετε απλά να ακούσετε το τραγούδι.

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του YMusic δεν σταματάνε εδώ όμως, καθώς το δεύτερο κύριο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα που προσφέρει να κατεβάσετε το .mp3 αλλά και όλο το Video από το Youtube στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας.


Ανοίγοντας ένα τραγούδι θα δείτε την επιλογή Save offline, όπου μόλις την πατήσετε θα σας εμφανίσει τις ρυθμίσεις του Download.
Ρυθμίσεις όπως τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού αλλά και την μορφή αρχείου που θέλετε να κατέβει.
Από τις ρυθμίσεις την εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε τον φάκελο που θα αποθηκεύονται τα αρχεία που θα κατεβάζετε.
Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε και Offline playlist για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όποτε θέλετε.
Η εφαρμογή δεν βρίσκεται στο Google Store για τους ευνόητους λόγους, για αυτό και δίνετε Link από τους XDA.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)