Ανακοινώθηκε το USB 3.2 και προσφέρει ταχύτητες έως και 20Gbps. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-pjSMCBbgvtE/WXtbkxNZicI/AAAAAAAAgwY/VcQRFMIO3m4Gr1Rb9yNDRR8UeBKZMYqyQCLcBGAs/s72-c/USB-3.2.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Πρόσφατα ανακοινώθηκε η έκδοση του πρότυπου USB 3.2 και πρόκειται να προσφέρει ταχύτητες μεταφορές δεδομένων έως και 20Gbps.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε να κάνουμε με τις διπλάσιες ταχύτητες δηλαδή από αυτές που μπορεί να προσφέρει το πρότυπο USB 3.1 Gen2.
Ακόμα πάντως δεν έχουν οριστικοποιηθεί πλήρως οι προδιαγραφές του USB 3.2. Αυτό αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Το νέο πρότυπο θα συνεργάζεται αποκλειστικά με τα νέα καλώδια που έχουν τον connector τύπου USB Type-C – οι USB A/B connectors δεν διαθέτουν των απαραίτητο αριθμό καλωδίων για να είναι σε θέση να μεταφέρουν τέτοιο όγκο δεδομένων.

Η έκδοση 3.2 του πρότυπου θα χρησιμοποιεί τις multi-lane δυνατότητες των υπαρχόντων καλωδίων USB-C να είναι σε θέση να παραδώσει “πάνω από 2GB/s απόδοση στα data transfers”.


Αν τα καλώδια σας τύπου USB-C είναι ικανά για 10Gbps –και μιλάμε για USB 3.1 Gen.2- τότε θα είναι συμβατά με USB 3.2.
Παρόλα αυτά θα είναι και το μοναδικό στοιχείο του υφιστάμενου setup σας που θα είναι συμβατό αφού το νέο πρότυπο απαιτεί νέες συσκευές και ελαφρώς updated hosts για να λειτουργήσει.

Φυσικά και θα είναι “backwards compatible” αλλά με τις παλαιότερες και μικρότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει μάλλον να περιμένετε μέχρι το 2019 προτού αποτελέσει κάποιο πρόβλημα για τους χρήστες.

Πηγή: GSMArena

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)