Wunderlist: Και οι λίστες «γεννιούνται» ως εκ θαύματος (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-j67khegC2KQ/WQ8wJF4MNpI/AAAAAAAAgIw/0UWt2bHmdX4hO_0lY67eL1prrR63V27-wCLcB/s72-c/Wunderlist.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Όπως φανερώνει και το όνομά του, το Wunderlist είναι η απόλυτη εφαρμογή για να δημιουργήσετε κάθε είδους λίστα.

Μήπως είστε και εσείς από τα άτομα που φτιάχνουν, λίστες για τα πάντα;

Οι αμετανόητοι fans των, to-do list, θα ενθουσιαστούν με την δωρεάν εφαρμογή Wunderlist, η οποία υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια… από το ατελείωτο γράψιμο.

Το Wunderlist βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συλλάβει τις ιδέες τους, πράγματα που πρέπει να κάνουν και μέρη να δούνε. Είτε μοιράζεστε έναν κατάλογο παντοπωλείων με ένα αγαπημένο πρόσωπο, εργάζεστε πάνω σε ένα έργο, ή σχεδιάζετε διακοπές, το Wunderlist καθιστά εύκολο να μοιραστείτε τις λίστες σας και να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε στη ζωή σας.

Επίσης, συγχρονίζεται αυτόματα με το τηλέφωνο, την ταμπλέτα και τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λίστες σας από οπουδήποτε.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία pdf, φωτογραφίες ή και παρουσιάσεις, να ορίσετε υπενθυμίσεις, αλλά και να έχετε τις λίστες σας διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, χάρη στον άμεσο συγχρονισμό ανάμεσα σε τηλέφωνο, tablet και υπολογιστή.

Δείτε το βίντεο.


Βασικά Χαρακτηριστικά του Wunderlist:


• Δημιουργήστε όσες λίστες χρειάζεστε και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από το κινητό τηλέφωνο, την ταμπλέτα και τον υπολογιστή σας
• Μοιραστείτε εύκολα τις λίστες και συνεργαστείτε με οικογένεια, φίλους και συναδέλφους
• Ξεκινήστε συζητήσεις σχετικά με τις εργασίες σας
• Επισυνάψτε φωτογραφίες, αρχεία PDF, παρουσιάσεις και πολλά άλλα
• Μοιραστείτε τις εργασίες και αναθέστε αρμοδιότητες
• Η ρύθμιση υπενθύμισης διασφαλίζει ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ ξανά σημαντικές προθεσμίες (ή δώρα γενεθλίων)
• Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας για το σπίτι, την εργασία ή για οπουδήποτε αλλού, με τους Φακέλους.


Windows 10:

Mac:

Google Play:

Chrome Extension:

Firefox Addons:

Safari:

App Store:

Windows Phone:

Office Store:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)