Trakt.tv: Ένα Πολυεργαλείο Ψυχαγωγίας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgME59kTLsBLBEUiIS7JzVL2CmOrAPAYja7g_RZhuOoZuLUbEQMndHTJd2jdymv2KyykmecoCRmynUem0tMyTTGNpAFFcDFBGi72yBRPOVcim4wBqJsgt88CXaEUdfqT2vwRJwCXTpcOMs/s72-c/Trakt.tv.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα... πολυεργαλείο ψυχαγωγίας που θα γίνει ο απόλυτος φίλος, για όσους αγαπούν τόσο τις ταινίες όσο και τις τηλεοπτικές σειρές.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα Trakt Tv η οποία σας βοηθά να συλλέξετε τις σειρές που βλέπετε, και να βρείτε πληροφορίες για τις αγαπημένες σας ταινίες, ή να κρατήσετε λίστα με όσες έχετε δει και θέλετε να μοιραστείτε, ή όσες θα θέλατε να δείτε στο μέλλον.

Πάμε να γνωρίσουμε το Trakt...
Καταρχήν για να απολαύσουμε τα δωρεάν προνόμια θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή.
Εγγραφή γίνεται είτε με το mail μας είτε με έναν από τους τρεις συνηθέστερους social media λογαριασμούς μας... Facebook, twitter, Google+.

Αφού κάνουμε την εγγραφή μας και συνδεθούμε, μεταφερόμαστε στο Dashboard όπου μπορούμε πια να αναζητήσουμε και να προσθέσουμε τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες από το search πάνω αριστερά.

Αφού κάνουμε την επιλογή μας, μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για την ταινία ή σειρά που επιλέξαμε, να την διαμοιραστούμε στα social media, να διαβάσουμε βαθμολογίες κριτικές και απόψεις άλλων χρηστών που την έχουν δει καθώς επίσης και βαθμολογίες και κριτικές από μεγάλα και γνωστά site όμως το imdb και το rotten tomatoes.

Υπάρχει ακόμα ένα άλλο χρήσιμο πλεονέκτημα.
Πολλοί από εμάς, παρακολουθούμε πολλές τηλεοπτικές σειρές, έχουμε όμως ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βλέπουμε έγκαιρα όλα τα επεισόδια και να συσσωρεύονται, κάνοντάς μας έτσι να μπερδευτούμε και να χάνουμε λίγο "το μπούσουλα".
Το trakt tv μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε κλικ σε όσα εχουμε δει ούτως ώστε να ξέρουμε ποιο είναι το επόμενο.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι το ημερολόγιο.
Πατώντας Calendar στο πάνω μέρος της σελίδας, μπορούμε να δούμε ένα ημερολόγιο, με προβολές ταινιών και σειρών.
Μπορούμε να δούμε καταρχήν μόνο αυτά που έχουμε αποθηκεύσει εμείς και μας ενδιαφέρουν ή και όλα όσα προβάλλονται.
Αφετέρου μπορούμε να δούμε τις πρεμιέρες, ή τις πρεμιέρες όσων ξεκινούν τώρα.
Ετσι ανακαλυπτουμε κι άλλες ενδιαφερούσες προτάσεις πού ισως θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε.
Για τον σκοπό αυτό υπάρχει επίσης και το discover που μας προτείνει επιλογές σύμφωνα με τα γούστα μας.

Τέλος το trakt tv έχει την δυνατότητα να συγχρονίζεται με κάποιες εφαρμογές για φορητές συσκευές.
Αυτό σημαίνει οτι μπορείτε από το κινητό σας να έχετε προσβαση στις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες και να κάνετε όλα όσα θα κάνατε και στο trakt.

Τις εφαρμογές αυτές μπορείτε να τις βρείτε εδώ

Κλείνοντας λοιπόν θα σας παροτρύνω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, και να ανακαλύψετε μόνοι σας τις ενδιαφέρουσες δυνατότητές του.

Για τους λάτρεις των ταινιών και σειρών...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)