5 Βασικά Tips για να αποκτήσεις περισσότερους Subscribers. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs4ZSM0jGleoPDVELKaNJ6MRy5Q8jpK-RASZPTYGIr35IWMGnuYH2GsuAh8Ncw3FfCfm7PwyYL0q3AY4nqjs7VAaDNBjyD-W0R56ZoY3WXJ3NxwExiDeuWWkTK2Z5v3l2hQCAgUU18FbE/s72-c/5_Ways_to_Gain_More_Subscribers.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Πριν ξεκινήσεις να στέλνεις email newsletters, χρειάζεσαι συνδρομητές και φυσικά, την άδειά τους για να σου παραχωρήσουν το email τους.
Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια σωστή λίστα subscribers:

1. Μην αγοράζεις λίστες διευθύνσεων emails. Οι υπηρεσίες email θα αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για spam ενέργεια και θα αποκλείσουν το account που έχεις δημιουργήσει στην υπηρεσία email newsletter.
Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στον σχετικό νόμο περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και να έχεις κατά νου ότι όταν κανείς δεν σου δίνει το email του δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους σκοπό χωρίς να λάβεις την συγκατάθεσή του, γιατί εκτός από επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό είναι και παράνομο.

2. Οι περισσότερες υπηρεσίες emails που ανέφερα παραπάνω έχουν δημιουργήσει sign up forms, που μπορείς να ενσωματώσεις στο website ή blog σου για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των χρηστών και να εγγραφούν στην mailing list σου.
Είναι σημαντικό να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον χρήστη, να εγγυηθείς για την εγκυρότητα των στοιχείων σου αλλά ταυτόχρονα και για την ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη και, τέλος, φρόντισε ώστε η φόρμα εγγραφής να είναι όσο πιο εύκολη και απλή στην συμπλήρωση.

3. Μια έξυπνη τακτική είναι να προωθήσεις την sign up form στα social media καθοδηγώντας τον χρήστη σε μια ιδιαίτερη landing page στο site/blog σου.
Παράλληλα, είναι χρήσιμο να του παρουσιάσεις παλαιότερα newsletters που έχεις δημιουργήσει για να σχηματίσει μια εικόνα της μορφής και του περιεχομένου τους, στοιχεία ικανά να τον πείσουν να εγγραφεί!

4. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι να επισημάνεις στον χρήστη για ποιό λόγο αξίζει να σου παραχωρήσει το email του...!!!
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα για τον ίδιο...;;;
Ενημέρωση για μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές...;;;
Σημαντικά νέα...;;;
Εκπαιδευτικές πληροφορίες και tutorials...;;;
Κάτι πρέπει να υπάρχει...!!! Σκέψου έξυπνα. :)

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι ένα newsletter αποτελεί μέρος της online εταιρικής σου παρουσίας.
Συνεπώς, φρόντισε να δημιουργήσεις ποιοτικό περιεχόμενο, είτε ο στόχος σου είναι ενημερωτικός, εκπαιδευτικός, προωθητικός ή ψυχαγωγικός και να τηρείς μια σταθερή συχνότητα αποστολής.
Έτσι το κοινό σου θα το αγαπήσει και θα ανυπομονεί κάθε φορά να το διαβάζει. :)

Ποιά είναι η δική σου εμπειρία...;;;

Χρησιμοποιείς το email marketing ως στρατηγική προώθησης του website ή blog σου...;;;

Έχεις να προσθέσεις κι άλλα tips...;;;

Άφησε τα σχόλιά σου παρακάτω...!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)