6 Λόγοι που κάθε εστιατόριο πρέπει να έχει website. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOQhge2QOniIzW3tewEG6Ae3jiH-ftdRtLf9nQqIucuuD_GDD7WVIl5DpASsp09gzzzdgOZ8i18DZgUrz7jNAD17ZpMrqrFMkwPkzqsafFeN8Z1ogwhIsDjDAjYc2PqEbLo-EcWRnE5xE/s72-c/Restaurant_Website.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Κάθε επιχείρηση έχει μόνο θετικά να μετράει από τη δημιουργία ενός website. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες επιχειρήσεις οι οποίες απολαμβάνουν κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα.
Μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι τα εστιατόρια.
Τα εστιατόρια που διατηρούν ένα σύγχρονο website, όχι μόνο μπορούν να προβάλλουν την παρουσία τους σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία για τους υπάρχοντες αλλά και για τους μελλοντικούς επισκέπτες τους.

1. Προβολή χρήσιμων πληροφοριών.


Μέσω ενός website, ένα εστιατόριο μπορεί να προβάλλει βασικές πληροφορίες απόλυτα χρήσιμες στοπυς επισκέπτες, όπως την ακριβή τοποθεσία του, χάρτη, ακόμα και οδηγίες βήμα βήμα για να φτάσουν στον προορισμό.
Έχετε πάνω από ένα καταστήματα...;;;
Τότε υπάρχει η δυνατότητα προβολής χάρτη με τα κοντινότερα καταστήματα στην περιοχή που θα επιλέξει ο επισκέπτης.

2. Προβολή απεριόριστου εκτυπώσιμου υλικού.


Έχετε σκεφτεί ποτέ το κόστος και το χρόνο που σπαταλάτε κατά την εκτύπωση φυλλαδίων για τη διαφήμιση του εστιατορίου σας ή για την προώθηση μιας ειδικής προσφοράς...;;;
Ένα website σας δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστο χώρο προβολής του περιεχομένου όλων αυτών των φυλλαδίων σε ψηφιακή μορφή, απαλλαγμένοι πλέον από τα κόστη και το χρόνο της εκτύπωσης.
Τα πάντα, από προωθητικά φυλλάδια προσφορών μέχρι το νέου μενού, μπορούν να εμφανίζονται σε όλους τους επισκέπτες με ένα μόνο κλικ.

3. Online σύστημα κρατήσεων.


Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει ένα σύγχρονο website, είναι αυτό της online κράτησης, μέσω του οποίου ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει το δικό του τραπέζι στο εστιατόριό σας χωρίς ν’ απασχολήσει με ερωτήσεις και τηλέφωνα το προσωπικό.
Αυτό σημαίνει ευκολία για τον επισκέπτη και μειωμένα κόστη για την επιχείρηση, αφού οι κρατήσεις, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της εξυπηρέτησης, φεύγουν πλέον από τα χέρια του προσωπικού.

4. Μοιραστείτε τα νέα του εστιατορίου σας γρήγορα και ευέλικτα.


Ένα σύγχρονο website αποτελεί τον ευκολότερο μέσο για να μοιραστεί ένα εστιατόριο νέα και ενημερώσεις με το κοινό του.
Απλά ανεβάστε τις πληροφορίες για την επικείμενη έκπτωση, την προσφορά για το 1+1 ποτήρι κρασιού ή το νέο μενού που θα είναι διαθέσιμο απόψε το βράδυ.
Και όλα αυτά με ένα κλικ.


Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πεδίο εγγραφής στο newsletter, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να λαμβάνουν τα νέα και τις προσφορές σας στο email τους.

Ξεχάστε τις ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές, τις προσκλήσεις για την πρώτη επέτειο λειτουργίας ή για το μεγάλο event με live μουσική την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Απλά στέλνετε εντελώς δωρεάν emails στους επισκέπτες που έχουν γραφτεί στο newsletter σας.

5. Ανοίξτε την πόρτα σας σε ολόκληρο τον κόσμο.


Αυτό που πάντα επισημαίνουμε, είναι και αυτό που θεωρούμε ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του εστιατορίου που διαθέτει website.
Μέσω ενός website, μπορείτε ν’ ανοίξετε την πόρτα του εστιατορίου σας όχι μόνο στη γειτονιά που βρίσκεται η επιχείρησή σας αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σκεφτείτε τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή σας.
Αυτοί μπορούν να σας βρουν αν σας αναζητήσουν στο διαδίκτυο.
Αν δεν έχετε online παρουσία, τότε δυστυχώς θα βρουν τα ανταγωνιστικά εστιατόρια που διαθέτουν online παρουσία και θα επιλέξουν ένα από αυτά.
Το ίδιο βέβαια ισχύει όχι μόνο για τουρίστες, αλλά και για ντόπιους που ίσως να μην έχουν επισκεφθεί ξανά την περιοχή με αποτέλεσμα να μη σας έχουν δει.

6. Δημιουργήστε εσείς την προσδοκία στο μυαλό και στο στόμα των επισκεπτών.


Μέσω του website μπορείτε να προβάλλετε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών που να παρουσιάζουν το χώρο, το φαγητό και την περιοχή στην οποία βρίσκεται το εστιατόριο.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια εικόνα στο μυαλό των επισκεπτών, τους δημιουργείτε μια προσδοκία και το σημαντικότερο μία έλξη για το φαγητό που θ’ απολαύσουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

«Το μάτι είναι αχόρταγο» λένε κάποιοι και στον τομέα της εστίασης σίγουρα είναι κάτι που ισχύει απόλυτα.
Εκμεταλλευτείτε το...!!!

Τέλος, ένα website για το εστιατόριό σας μπορεί να είναι φθηνότερο από ένα μήνα διαφημιστικής προβολής. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι πιο οικονομικό από μια διαφήμιση σε περιοδικό ή μια καταχώρηση σε επαγελματικό οδηγό.

Ένα website για το εστιατόριό σας είναι προσβάσιμο και online 24 ώρες το 24ωρο, διαθέτει απεριόριστο χώρο δημοσίευσης σε σύγκριση με ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα και αποτελεί το μέσο προβολής πέραν των ορίων της γειτονιάς ή της περιοχής του φυσικού σας καταστήματος.

Πηγή: Weeroot

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)