Phlock: Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το πιο γρήγορο, ασφαλή και εύκολο τρόπο (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaD4eLF2bp44NUr9q33kE3bvOd6g9DhbyTGtZrDCMSN3-Pz37RoRaNtGCEWrRONS9oTojMAN2vuNlXOypwJaOd7hg-2ndcR1GjnqRkZzD7I5pat2w7h_bWf01dYTswcrTCT__1t268k_k/s72-c/Phlock.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Μέχρι τώρα αν θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς μας είχαμε διάφορες λύσεις ή θα έπρεπε να τις περάσουμε σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο και να το δώσουμε αυτό εκεί που θέλουμε ή να τις ανεβάσουμε σε κάποια cloud υπηρεσία και να τις μοιραστούμε συνήθως μία-μία.
Πλέον όμως με το Phlock, υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος.

Phlock – Εύκολος διαμοιρασμός φωτογραφιών.

Το Phlock είναι μία εφαρμογή που έχει ως στόχο να σας διευκολύνει στον διαμοιρασμό φωτογραφιών.
Η ιδέα είναι πολύ απλή.
Δημιουργείται για κάθε σημαντικό γεγονός που θέλετε να μοιραστείτε ένα αντίστοιχο άλμπουμ, και εκεί ανεβάζετε τις φωτογραφίες που ταιριάζουν.
Μετά απλώς προσκαλείτε τους φίλους σας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε αυτό το άλμπουμ.
Από τη στιγμή που είναι προσκεκλημένοι μπορούν να δουν και να κατεβάσουν το άλμπουμ.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να δώσετε κάποιο λινκ στο άλμπουμ ή κάτι τέτοιο που θα έπρεπε να κάνετε με κάποια cloud υπηρεσία.
Δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου, με το που τραβήξετε μία φωτογραφία την προσθέτετε στο άλμπουμ και έτσι και οι φίλοι σας θα μπορούν να την δουν.

Phlock – Ασφάλεια.

Ένας άλλος τομέας που το Phlock δίνει μεγάλη έμφαση είναι αυτός της ασφάλειας των δεδομένων σας.
Φυσικά μιλάμε για μία πολύ καινούργια εφαρμογή (και startup) οπότε αυτό μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αλλά οι δημιουργοί φαίνεται πως δίνουν πολύ σημασία στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Κάθε άλμπουμ που δημιουργείται στο Phlock είναι private by default αλλά μπορείτε να φτιάξετε και public συλλογές που θα τις μοιραστείτε με όλους τους χρήστες της εφαρμογής.

Δείτε το βίντεο.


Για να μοιραστείτε και εσείς εύκολα τις φωτογραφίες των διακοπών σας κατεβάστε το Phlock δωρεάν για Android από το Google Play Store.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)