Malwarebytes Anti-Malware: Διώξτε τα malware με ασφάλεια. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBBYTLzFd5FQahQrXDxd8QRXEOXAukP95BujmaaMFkcQ6F2ijpypZwfducn1hUDJMjblRTq6enpoHiykd8COOS3XZrDPZZiRfh-hqBWfmEd66oVtRd7gfSQqoEK-c74FFgoMkBdmvDmqA/s72-c/Malwarebytes+Anti-Malware.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Malwarebytes Anti-Malware, είναι ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα, με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ιούς ή oοποιαδήποτε άλλα κακόβουλα προγράμματα, που πιθανόν να έχουν εισβάλει στον υπολογιστή σας.

Το περιβάλλον του προγράμματος χαρακτηρίζεται από αυξημένη λειτουργικότητα η οποία βοηθάει στην εύκολη και γρήγορη εκμάθηση των λειτουργιών του.
Όλες οι ενέργειες και οι ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε, ταξινομούνται σε αντίστοιχες καρτέλες.

Το πρόγραμμα διαθέτει μία πολύ καλή μηχανή για τον εντοπισμό και την αφαίρεση των απειλών.
Για τον σκοπό αυτό, προσφέρει δύο τρόπους ελέγχου του υπολογιστή σας, το Quick Scan και το Full Scan.
Στον πρώτο τρόπο λειτουργίας το πρόγραμμα κάνει έναν γρήγορο έλεγχο στα κύρια μέρη του συστήματος.

Στον δεύτερο τρόπο λειτουργίας, ο οποίος απαιτεί και περισσότερο χρόνο, ερευνά με πιο λεπτομερή τρόπο, τους δίσκους που θα επιλέξει ο χρήστης.

Επιπλέον, στο βοηθητικό μενού του Windows Explorer, θα βρείτε την επιλογή Scan with Malwarebytes Anti-Malware για να ελέγχετε μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους.

Η ταχύτητα έρευνας του προγράμματος, είναι πολύ καλή και ειδικά με τον τρόπο Quick Scan, ολοκληρώνεται σε πολύ λίγα λεπτά.
Βέβαια η ακριβής ταχύτητα, εξαρτάται από τις επιδόσεις του υπολογιστή.
Δίνεται επίσης η δυνατότητα μέσω της αντίστοιχης καρτέλας, να εξαιρέσετε διάφορους φακέλους από την διαδικασία ελέγχου, για να κερδίσετε λίγο χρόνο.

Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που αυξάνει την αξία και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, είναι η πολύ συχνή ενημέρωση του με νέες απειλές.
Η ενημέρωση της βάσης δεδομένων του, γίνεται χειροκίνητα, μέσω internet.

Επισημαίνουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα προσφέρει προστασία κατ’ απαίτηση (on demand) και όχι σε πραγματικό χρόνο (real time).
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το εκτελέσετε και να κάνετε χειροκίνητα τον έλεγχο του συστήματος που σας ενδιαφέρει.

Για τον λόγο αυτό αποτελεί συμπληρωματικό εργαλείο και όχι το κύριο μέσο προστασίας ενός υπολογιστή...!!!

Το Malwarebytes Anti-Malware είναι διαθέσιμο δωρεάν για Windows στην διεύθυνση:

Malwarebytes Anti-Malware for Mac:

Malwarebytes Anti-Malware Mobile:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)